• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz.?

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Selam arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim 6 hafta 2 günlükken randevum vardı gittim kalp atışı duyulur mu dedim yok dedi ama duyulabiliyormuş dedim herşeyin bir zamanı var daha yeni büyüyor dedi. Inşallah duyarım bu cuma yine randevum var duyamazsam diye çok korkuyorum cuma günü gelmek bilmiyor sizler kaçıncı hafta da duydunuz merak ettim?

5+6 da görmüştüm ama daha çok küçük olduğu için duyamayız demişti doktorum. Hiç merak etmeyin 8.haftaya kadar duymuş olursunuz. Sağlıkla gelsin inşallah.

Selam arkadaşlar 6 hafta 6 günlük hamileyim 6 hafta 2 günlükken randevum vardı gittim kalp atışı duyulur mu dedim yok dedi ama duyulabiliyormuş dedim herşeyin bir zamanı var daha yeni büyüyor dedi. Inşallah duyarım bu cuma yine randevum var duyamazsam diye çok korkuyorum cuma günü gelmek bilmiyor sizler kaçıncı hafta da duydunuz merak ettim?
Aynı hamile kalmışoz bende 6+6 yım. 6+2 iken vajinal bakıldı kalp atısı duyulmadı. Yarın randevum var inş dıyulur

Bende dün gitdim 6+3 ken haftaya gel dedi kalp atışı icin
Sizin bebek ve kese göründümü kese kaç mm veya cm

Cok
Evet canım duyuldu cok şükür hatta sata göre 7 ama kendisi 6+3 müş duyuldu Allah saglıkla kucsgımıza almayı nasip etsin inşallah sen de duyarsın 🙏🏼
Çok sevindim canım ya valla amin inşallah darısı başıma bakalım 🤲😊 Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Back
X