kaçıncı haftadan sonra küvöze gerek olmuyorr

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
dün geceden beri ağrılarım var biraz pembe akıntı geldi dra gittim bu gün sancı çıktı nstde açılma yok şükür dedi drum ama dikkat et yat dedi
normalde sata göre 31+5iz usgde 33+3göründük yardım ve bilgi beklios

Normalde 36 haftadan önceki gebelikler kısa sürede olsa küveze giriyor.Ama bebeğin ciğer gelişimine ve kilosuna göre girmeyebilirde.Erken doğum riskin varsa ciğer geliştirici iğne vurulursan Allah korusun erken doğsada ciğerleri gelişmiş oluyor..

canım inşallah zamanında gelir.ben tam 38.haftamada doğum yaptım yinede kuveze gerek oldu maalesef.bebeğim 1 saat kaldı solunum sıkıntısı yüzünden.35 haftalıkkende nidilatla sancılarımı durdumaya çalışmıştı doktorum.senin çok küçük daha bence dinlen hareket etme en azından 36. haftayı tamamlamaya çalış.geçmiş olsun.

37 haftalık doğdu meleğim 4 kiloya yakın ve küvöze girdi 3 gün yaşadı bunun pek haftayla ilgisi yok bence bende çok seviniyodum küvöze girmicek hemen yanıma getircekler kızım aşağıda beni bekliyo diye ama maalesef olmadı sen yat ve hiç kalkma çok erken gelmesi için inş rabbim zamannda doğum nasip eder

canım sağlıkla kucagına al inş, bol bol dinlen bende de cok erken başladı sancılar nst de gözüktü ciğer geliştirici iğne olduk. Bol su iç dua et inş bişeycikler olmaz içini ferah tut :teselli:

ya nedir bu yeni nesil bebeklerin acelesi anlamadım yahu.. benimki de bıraksan 20 haftalıkken gelecekti.. şuan doktorun hesabına göre tam 30 haftalık olduk.. 34den sonra nidilatı bırakacağız.. ve sonrası artık tamamen kısmet çünkü ben ilaç kullanmadığım zamanlarda 2 kere banyodan mutfağa gitsem arka arkaya 3 kasılmam olurdu.. bende hiç kalkmadan yatmayı düşünüyorum 34ten sonra inşallah 36ya kadar dayansak gerek kalmaz kuveze.. tabi allah korusun başka bir sağlık sorunu çıkmazsa..

inşakllah sorun yaşamadan yaşatmadan glirler ciğer geliştirici iğneyi olduk biz ni...ilacıda kullanıos hayırlısı artık..

şekercim inşallah tam günümüzde doğururuzda hiç gerek kalmaz küveze ama tam gününde doğupta kuvezde kalanlar var benim kızım oksijensiz kalmıştı 2 gün kuvezde kalmıştı hayırlısını dile canım aklımıza hep iyi şeyler getirelim opuyorumnanaktan

Back
X