Kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz?

benimde 12 haftalıkken açtı pat diye doktorda şaşırdı :) kızım olacak inşallah
yakında gösterir seninki de

tam 16. haftamda oğlum olacağını öğrendim :55:
her gittiğimde soruyorum yine ama erkekmi diye :):1:

bende 16 haftalıkken öğrendim kızım olacağını doktora gideceğim sabah sürekli göster diye konuştum bebeğimle :1: ve randevu saatine yakın çikolata yedim hareketli olsunda sırtını dönüp yatmasın diye biraz zorladım yani çocuğu ama o gün kesin öğrenmek istiyordum artık :61:

12. haftada öğrendik hatta doktor yorum yapmadan aaa erkek dediğimi hatırlıyorum. Doktorda gülerek evet demişti :)

yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:

Son düzenleme:
yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:

Bizim de doktor şüphemiz olmasın demişti haftaiçi (10 günü geçmediği için muayene parası da ödememiştik) tekrar çağırıp bakmıştı. 1 ay bekletmedi bizi.

Back
X