Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 16 haftalıkken öğrendim kızım olacağını doktora gideceğim sabah sürekli göster diye konuştum bebeğimle ve randevu saatine yakın çikolata yedim hareketli olsunda sırtını dönüp yatmasın diye biraz zorladım yani çocuğu ama o gün kesin öğrenmek istiyordum artık
yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:
yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:
Bizim de doktor şüphemiz olmasın demişti haftaiçi (10 günü geçmediği için muayene parası da ödememiştik) tekrar çağırıp bakmıştı. 1 ay bekletmedi bizi.