- 18 Ekim 2022
- 1.908
- 1.057
- 63
- Konu Sahibi agresifpollyanna
Merhabalar. Kaç haftalık doğum yaptınız? Bebek kaç kiloydu? Belirtileriniz neydi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biran da beline karnıma Ağrı girdi migdem bulandı o zaman anlıyorsun saten sonra 5 10 dk sonra suyum gitti 12 saat Ağrı'dan sonra sezeryan ile doğum yaptım 37+1 deMerhabalar. Kaç haftalık doğum yaptınız? Bebek kaç kiloydu? Belirtileriniz neydi?![]()
Allah bağışlasın haftası iyiymiş hastanede kalmadan eve mi geçtinizbiran da beline karnıma Ağrı girdi migdem bulandı o zaman anlıyorsun saten sonra 5 10 dk sonra suyum gitti 12 saat Ağrı'dan sonra sezeryan ile doğum yaptım 37+1 de
Amin teşekkür ederimİlkini 40+6da ikinciyi 39+6 da yaptım, ikisi de birbirinden farklıydı, ilki hiç belirti olmadan suyum geldi 12.bucuk saat sonra doğdu, ikinci de bol yürüyüş yaptım sabah lekelenme başladı, acilmam hızlı ilerledi yine aynı gün yürüyüşler yaptım, suyum geldikten bir saat sonra doğum yaptımhayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yaparsın sende inşallah
![]()
Ayyy çokk erkenbiran da beline karnıma Ağrı girdi migdem bulandı o zaman anlıyorsun saten sonra 5 10 dk sonra suyum gitti 12 saat Ağrı'dan sonra sezeryan ile doğum yaptım 37+1 de
erken değil aslındaAyyy çokk erken♀
![]()
Aşkım o afedersin ama gaz cikarmana bağlı benim gazim 2 gün çıkmadı 2 gün hastande yattimAllah bağışlasın haftası iyiymiş hastanede kalmadan eve mi geçtiniz
Sezeyan haftası da 37 aşkım ben tam doğurdum aslındaAyyy çokk erken♀
![]()
Allah bağışlasın erkekler genelde geç gelir diyorlar benim de erkek 40ı görürsün diyorlar da sabırsızlanıyorum ilk çocuk38+5te planlı sezeryan oldum 3200dü oğlum
Hiç alakası yok benim arkadaşım var 43. Haftaya doğru kızını doğurdu sezeryan ile bebek gelmeyince kakasını yemesin diye zorunlu aldılar bir tanıdığım daha 37 de dogrudu oğlunu o belli olmuyor aşkımAllah bağışlasın erkekler genelde geç gelir diyorlar benim de erkek 40ı görürsün diyorlar da sabırsızlanıyorum ilk çocuk
Daha 33. haftadasınız sabırla bekleyin ne kadar çok kalırsa o kadar iyiAllah bağışlasın erkekler genelde geç gelir diyorlar benim de erkek 40ı görürsün diyorlar da sabırsızlanıyorum ilk çocuk