çok güzel bir yazıydı tüylerim diken diken oldu okurken
sevmek öyle kutsal ki öyle büyük ki bir çoğu için herşeye rağmen ikinci şans vermeler yada görmezden gelmeler ve katlanmalar .
çok zor bir durum olmalı .ama bu durumda zaten arada ki sevgi de sadakatte bitiyor olmalı şans verilsede herşey eskisi gibi olmuyordur bir müddet sonra aldatmayı yapan kişi tekrar yapar diye düşünüyorum çünkü ilkini yaptım affedildim düşüncüsesi yatıyordur aklının bir kenarında
rabbim kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya getirmesin inşallah
kendi şahsıma ALLAH korusun böyle birşey başıma gelmiş olsaydı eşimi nekadar seversem seveyim sevgisi aynı kalırdı belki ama affedemezdim tekrar 2.şans vermezdim ki bir kere sarsılmış olacağız bu durumda herşeyin eskisi gibi olacağını sanmıyorum her an aklıma gelecek her yüzüne baktığımda hatırlıyacam ve bu durum daha mahvedecek
bu yüzden yolları ayırmayı tercih ederim
canım arkadaşım bitanem benim yazı çok güzel beni etkiledi nedense böyle bir durum söz konusu değilken bende
belkide benimde çevremde böyle insanların var olduklarını bildiğim için bukadar etkilendim olabilir
paylaşımın için saol canım a.s.
Canım benim... Rabbim sana, bana kimseye yaşatmasın dilerim... benneyaptımki
İnsan o durumda nasıl bir duygu yoğunluğa giriyor, neler yaşıyor bilemiyorum...
Ama ihaneti yaşatan insan; hakeder mi merhameti ? Affedilmeyi !
Etmez...
aminnn aminnnn aminnnnn rabbim hiç birimize yaşatmasın bu durumu inşallah :Saruboceq:
ihaneti yaşatan insan hiç bişeyi hak etmiyor bencede
ne 2. bir şansı ne merhameti ne affedilmeyi
ya böyle bir hareketi yapmıyacak yada yaptıktan sonra sonucuna katlanmak zorunda
ben silerdim hayatımdan çıkarırıdım böyle bir insanı dinlemezdim 2.şansıda vermezdim
rabbim sen bizleri ve yuvalarımızı koru .eşlerimizide bizleride yanlış hatalara düşürme yarabbim :Saruboceq:
böyle durumda olanlarında sen yardımcı ol ALLAH 'ım :Saruboceq:
İhanet edene asla 2.bir şans veremem herhalde.
Ne bana saygısı kalır nede kendisine nede çocuğuna.
Allah kimseye yaşatmasın o günleri..
meşhur bir hikaye vardır hani...
biz ilk sarı öküzü verdiğimizde kaybettik diye biter...ben vermem o sarı öküzü, devamı gelir...
ilk, sondur benim için...
ihanet affedilirmi yaaaa
cok guzel bır paylasımdı mucıze ellerıne saglık canım.. opuyorumnanaktan kesınlıkle ıhanetın sayısı derecesı yok benım ıcın..ıhanet ıhanettır.. ılkı bası sonu yok.. affı da yok bana gore.. yaptıysa bı hata bedelını odemelı bensızlıkle.... :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?