Kaçıngan kaygılı bağlanma

ssariafly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
57
19
3
Merhaba arkadaşlar Ben ilişkilerim hakkında bahsedeceğim nasıl düzelir bu hisler bilmiyorum. Hayatimda 2 sevgilim oldu ama ilkini sevgili olarak saymam lise baslarinda oluşan cok sürmeyen bir seydi. Sadece bilin diye söyledim onu ex olarak bile saymıyorum. Yakın zamanda sevgilim vardı ve ayrıldık. Ben bana yazan her erkeğe dönmüyorum konusmak istemediğimi belirtiyorum ama bazı erkeklerden zamanında hoslanmistim ve konuşmuştuk ama sevgili olmadık hiçbir zaman ve bende olmak istemezdim erkeklerle ilgilendiren bis ure sorna onalr ailgim gidiyor gibi hissediyorum normal mi

Son düzenleme:
Biraz tuhaf değil mi durduk yere neden engellesin?
Bende anlamadım iste o yüzden baya sinirlenmistim yaptigi cok saçmaydı hani ayrılalım falan dese bari hicbir sey demeden her yerden engel atmış 1 yerden atmamış bilerek yani yazabileyim diyedir bende tüm eşyalarını evinin kapısının önüne bıraktım. Hani görüşürüzz yazmis en son eve geldim napiyorsun canimm müsait misin yazmıştım engel yemişim. Hani uzun süre yazmadığım icin falan mı ama gene de cok saçma kendime de konduramadim o yüzden onu aramak istedim ama beni engellemiş gerek yok dedim ama spotify uzgun şeyleri eklemis playlistine.(yeni bir spotify açtım ordan da engelli olunca başka yerden bakabiliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…