kacıracakmıs benı ..

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
eskı sevgılım benı kacıracagını söylüyor ve buna gülüp gecıyorum.. ama neler neler görüyoruz, okuyoruz haberlerde.. bıraz korku sarmadı degıl :S

evlerımız cok yakın, gözü hep üzerımde, ıs yerımı bılıyor, ıs arkadaslarımı az cok tanıyor.. ayrıldıgımızdan berı telefonum kapalı, arada acıp bakıyorum sacma sapan mesajlarını okuyup tekrar kapatıyorum.. onun dısında gece vaktı süreklı pencerenın önünden gecıyor..mesajları süreklı kacırmayla, kımselere yar etmemekle ılgılı.. onun bu kadar pıskopat oldugunu bılmıyordum.. aslında bız cıddı düsünüyorduk, ramazandan sonra yüzüklerımızı takıcaktık.. ama yanlıs yaptı bana..hayır aldatmadı ama yalanlar söyledı..güvenımı tamamen yıktı yok ettı.. onunla bır ömrün gecmeyecegını gösterdı bende ona bunları güzelce anlatıp bıtırdım..

sizce ciddiye almalımıyım yoksa gülüp gecmekte haklımıyım,?

ben olsam ciddiye alır hatta o mesajlarıya polise,savcılığa yani neresi gerekiyorsa oralara baş vururdum..neler duyuyoruz değil mi? ne saplantılı kişilikler var.gülüp geçilecek birşey değil bu.ilerde pişman olmamak için önlem almak en doğrusu.

ciddiye almalısın evet.
hiç normal bir davranış değil mesajları silme savcılığa başvur.
bu ara zaten kadına şiddet haberleri çıkıyor artık normal birşeymiş gibi :47:
dikkatli ol

Tatlım önce bir uyar, baktın devam ediyor veya büyütüyor ,o zaman direk savcılığa sakın cayma yoksa haberlerde görüyoruz neler neler oluyor Allah korusun.Ama tehdit etme nazikçe söyle atıyorum şöyle de mesela : Seni güzel hatırlamak istiyorum.Bu şekilde olaylar gelişmeye devam ederse aramızda ikimiz için de üzücü şeyler yaşanabilir. Hakkında savcılığa başvuruda bulunmak zorunda kalabilirim. Bunu yapmaya devam etme lütfen.. desen mesela .Sonra devam ederse de şikayet edersin artık

bu durumdan ailenizi haberdar edin..her türlü tedbirinizi alın..gerekirse ailesiyle konuşup çözüm yolu arayın,uzmandan yardım almasını sağlayın.

ciddiye almalısınız bence ... aileniz biliyorsa ailenize anlatın..onların arkanızda oldugunu böyle devam ederse savcılıga verecegınızı ,çok ciddi oldugunuzu anlatın ..

Back
X