Kaçıracakmış beni !

kemanci55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
98
1
26
Samsun
Merhaba ablalarım sinirlerim çok bozuk şu an bile elim titreyerek yazıyorum...
Ben üniversite okuyorum dolayısıyla yurtta kalıyorum
Aynı mahallede benden 3 yaş büyük bir çocuk var 21 yaşında evleri bizim yurdun çaprazında kalıyor
Bana birkaç kez teklif etti beni görmüş beğenmiş de aşık olmuş da bilmem ne!!!
Ben de uygun bir dille böyle birşey düşünmediğimi onu kırmayacak bir şekilde söyledim
Hata etmişim!!!yüz buldu tepeme çıktı hergün beni yurdun önünde beklemeye başladı yolumu kesti beni takip etti
Geçenlerde onun arkadaşı olduğunu bildiğim biri yanıma geldi seni kaçıracak haberin olsun dedi :(
Ben de çok sinirlendim o anca altına kaçırır dedim bana dokunursa ömür boyu hapislerde çürütürüm onu dedim!!
Arkadaşlarımla bu konuyu paylaştım 18 yaşımda olduğum için hapse girmeyebilirmiş olur mu böyle şey!!!!
Aileme bu konuyu paylaşamam şimdi final haftam ya babam çabuk gel eve derse naparım :(
Zaten önceki konumda bahsetmiştim ailem sınıf öğretmenliği okumamı istemiyor:(
Rabbime isyan etmek istemiyorum ama niye benim karşıma düzgün insalar çıkmıyor:(
Ben mutlu olamayacakmıyım hiç o çocuk serserinin teki ya !!
Polise şikayet etsem korkup ben bu kızı tanımıyorum öyle bir şey demedim dese ne olacak
Ben bu insandan herşeyi beklerim diyorum ya serserinin teki!
Çok sinirlerim bozuk yardım edin lütfen :(

Canım bildiğim kadarıyla elinde bi delil yazılı bi delil olmadığı sürece şikayetini çok ciddiye almazlar. Ama bilenler bilgilendirirler şimdi seni.
Onun dışında tek başına çıkma dışarıya öyle kolay değil böyle bişey tabiki ama gözardıda etme. Aptallar sevsen karşılık vermez, sevmeyince değerli oluyosun saplantı sadece.

Yaşın 18de olsa rızan dışında olduğu için öyle bir hata (allah korusun) yaparsa cezasını çeker.
Sen savcılığa git bu kişi beni taciz ediyor ve kaçırmak gibi bir fiilde bulunacağını belirtiyor , başıma bir iş gelirse sorumlusu bu kişidir diye dilekçe ver. O zibidiyi bir çeksinler karakola bak bir daha yaklaşıyor mu sana...

çok haklısınız dediğim gibi elimde bir delil yok
Polisten korkup ben öyle bir şey demedim diyebilir
Zaten pek dışarı çıkan biri değilim ama şimdi sınav haftam:(
Hemen hemen her gün dışarı çıkmam gerekiyor

18 yaşını doldurmuş olman ceza almasına engel değil öncelikle bunu bil daha önemlisi bunu tanımıyorum desede önemli değil.
Sana tavsiyem en yakın zamanda karakola yazılı bir dilekçe vermen ve olayı anlatman.
Sonucunda bu arkadaşı karakola alırlar ifadesini almak için, o da büyük ihtimalle ''böyle birşey yok der'' ama senin elinde yazılı bir belge,bir şikayet olur. O da tabi elini uzatırsa ''cıs'' olacağını en azından kavrar.

havlayan köpek ısırmaz canım..hiç canını sıkma..ama tedbirli ol..dışarı çıkınca arkadaşlarınla çık..şikayette de bulun havlamaya cesaret edemez süt dökmüş kediye döner..

Ya şimdi pencereden baktım bizim yurdun önündeki banklarda oturuyor gene :(
Yanında yine arkadaşları var o arkadaşı da orda
Acaba yurt müdürü ile mi konuşsam
Uzak dursa bizim yurdun çevresinden !!

Eğer senin de rızan olsaydı ,18 yaşını geçtiğin ve kendi kararın olduğu için ceza almazdı .Ama senin rızan yok.Bu zorla alıkoyma ,insankaçırma .Cezası olan ciddi bir suç.Kaçırmakla tehdit etmesi bile suç .Bir an önce savcılığa dilekçe verin ve onun arkadaşına da bunu duyurmanın bir yolunu bulun.Yurt müdürünün de haberi olmalı .

Son düzenleme:
Öyle yapacağım sanırım of adımı çıkartacak benim ya :(
Ya bir de dediğini yapmasından korkuyorum
çocuk böyle boylu poslu yanında kesici alet bile taşıyabilir
yanında da bir sürü arkadaşı var
öyle bir şeye cesaret etse kim kurtarır beni :(

Ya şimdi pencereden baktım bizim yurdun önündeki banklarda oturuyor gene :(
Yanında yine arkadaşları var o arkadaşı da orda
Acaba yurt müdürü ile mi konuşsam
Uzak dursa bizim yurdun çevresinden !!

Seni korkutmak için arkadaşını gödermiş '' seni kaçıracak'' dedirtmiş olabilir. Ama takıntılı biriyse sana ileride sorun yaratabilir. Yurt müdürüyle konuşmalısın çocuk daha fazla rahatsız etmeye devam ederse ailenlenede anlatmalısın belki kaldığın yurdu değiştirebilirsin..

Yurt müdürüyle konuş ve savcılığa dilekçe ver bence, hiçbirşey yapmasa bile final haftasında seni bu kadar strese sürüklediği yeter. Biraz da onun gözü korksun. Bir de erkek arkadaşların yok mu okuldan, hafif korkutucu görüntüsü olan biri gitsin tehdit etsin, gerekirse sevgilin rolü yapsın. Biraz da ben böyle şeyler düşünmüyorum evden-okula, okuldan-eve vs. diyerek kibarca reddettiğin için seni hanım hanımcık, oturaklı kız olarak görüyor ondan takıntı yapıyor bence.

Son düzenleme:
ne insanlar var ya istemiyorumdan anlamıyorlar,böylelerinden korkmak lazım arkadaşı sana bunları dediğine göre demekki plan kuruyor kafasında yoksa arkadaşı nerden bilicek belki yardım bile istemiştir arkadaşından.önlemini al ne olur ne olmaz şikayet et gerekirse,televizyonda ne olaylar duyuyoruz allah korusun seni ve hepimizi böyle manyaklardan.:47:

canım senin yaşında insan herşeyden korkabilir korkabilir derken çocukdan bahsetmiyorum elbetteki ondan yapabileceklerinden korkmalısın ciddiye almalısın.Benim bahsettiğim polise söylersem tanımıyorum derse yok adım çıkarsa gibi şeyler.Polise git elbetteki polise tabiki tanımıyorum diyecek ama polislerde salak değil onun öyle diyeceğini zaten bileceklerdir ama emin olki kulağını çekeceklerdir oda böylelikle cesaret edemeyecek sen asla ona korkduğunu belli etme ama dışarıda asla tek başına tenha saatlerde çıkma.Psikopat olabilir herşey olabilir yurt müdürünede söyle istersen ama yurt müdürü bulaşmak istemeyebilir belki yurdunu değiştirebilirsin en kötüsü aslında en iyiside o olur bence yakın vadede yapamıyorsan bile bence şubat tatilinde değişdir serseri seni nasıl gelip bulacak ama polise muhakkak git kulağını emin ol çekerler korkuyorum de serserinin teki de ben buraya okumak için geldim aileme söylesem beni okuldan alırlar diye söyleyemiyorum de

Aslında birde bu yaşlarda bu tarz şeyleri ailelerden saklamak hata geliyor bana sonrada insanların başına olmayacak işler geliyor tabi aslında bunlarda en büyük suçda ailelerin sen mesela okuldan alırlar diye korkuyorsun ailelerin tepkileri böyle olmasa belkide çocuklar ailelerine böyle durumlarda yada bir hata işlediklerinde ona buna gideceklerine ailelerine giderler bunu senin için yazmadım canım aklıma geldi ailelerin bu yanlışları

haklısınız final zamanı beni bu kadar strese soktu :(
zaten genelde arkadaşlarımla birlikte gideriz okula
ama ben hep böyle mi yaşayacam özgürce gezemeyecek miyim
benim erkek arkadaşım yok onu korkutabilecek
zaten beni hep böyleleri bulur karşıma hiç düzgün insan çıkmayacak :(
hele şu sınavlar bitsin polise şikayet etcem zaten ben arkadaşına da söylemiştim onu hapislerde süründürürüm diye
çocuk bildiğin takıntılı bir sapık
hiç umursamadı hala bizim yurdun önünde!!!!

Tatlım hemen Pazartesi günü savcılıga gidiyor ve bir dilekce yazıyorsun...
hiç birşey olmasa savcı bey dinler yol gosterir sana mutlaka, ve eline kucuk bir tebligat bile ulassa kafi gelir onun korkusu ona
diger bir secenek de yurt mudurlugune gidip durumu anlat, yurdun bulundugu mahallenin muhtarına git olayı anlat cocugun ailesine ulas. dısarı yalnız cıkmamaya dikkat et arkadaslarından bir süreligine rica et sana eslik etsinler. ve bu durumu ciddiye al ama hayattan aldıgın keyfi etkilemesin olur mu

canımmm
sana dağ başında mı yaşıyoruz, ne kaçırması demeyi isterdim ama, dağ başında gibi yaşıyoruz hakkaten...
çok dikkat et lütfen...
bi abin, arkadaşın, akraban yok mu?
bunun gözünün korkması lazım...sağlam bi şekilde korkutacan böylelerini, olmadı elleyeceksin bi iki bakalım bi daha yaklaşabiliyo mu?
sahipsiz sanmasın seni...

haklısınız final zamanı beni bu kadar strese soktu :(
zaten genelde arkadaşlarımla birlikte gideriz okula
ama ben hep böyle mi yaşayacam özgürce gezemeyecek miyim
benim erkek arkadaşım yok onu korkutabilecek
zaten beni hep böyleleri bulur karşıma hiç düzgün insan çıkmayacak :(
hele şu sınavlar bitsin polise şikayet etcem zaten ben arkadaşına da söylemiştim onu hapislerde süründürürüm diye
çocuk bildiğin takıntılı bir sapık
hiç umursamadı hala bizim yurdun önünde!!!!

Yurttaki arkadaşlarının sevgilileri vs. yok mu yardım edebilecek?

çok haklısınız polise gideceğim gerçi polise ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
eşinden şiddet gören kadınlar polise sığınıyor sonuç hiçbir şey yapılmıyor hatta öldürülüyorlar
beni ciddiye almasalar bile gideceğim
gerçi burada nerede karakol var bilmiyorum ama öğrenirim

Back
X