kaçmak çözüm müdür?

oznur0808

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
97
0
16
Rize
arkadaslar sevdiğiniz halde elde olan bazı sbeplerden dolayı beraber olamıyosanız sizce oradan uzaklasıp kendine yeni bir hayat acmak mümkün müdür? unutabilir miyim yasadığım su an ki hayatı... becerebilir mi sizce insan?

kimse vazgeçilmez değildir,ben böyle düşünüyorum. ama vazgeçmeden önce elinden geleni yaptığına inan. karşındaki kişiye çok kolay yalan söyleyebilirsin,inandırabilirsin,sevmiyorum istemiyorum diyebilirsin ama kendinle başbaşa kaldığın vakit "keşke" deme. ne felsefik konuştum ya :)
sonuç olarak tabii ki kendine yeni bi sayfa açabilrsin kendine,yeter ki iste yani. olayı da tam anlatmadığın için pek de bişey söyleyemiyorum kusura bakma lütfen :))

kimse vazgeçilmez değildir,ben böyle düşünüyorum. ama vazgeçmeden önce elinden geleni yaptığına inan. karşındaki kişiye çok kolay yalan söyleyebilirsin,inandırabilirsin,sevmiyorum istemiyorum diyebilirsin ama kendinle başbaşa kaldığın vakit "keşke" deme. ne felsefik konuştum ya :)
sonuç olarak tabii ki kendine yeni bi sayfa açabilrsin kendine,yeter ki iste yani. olayı da tam anlatmadığın için pek de bişey söyleyemiyorum kusura bakma lütfen :))

beni seven 2 kişi var ama ben birini seviyorum ve o iki erkek yakın arkadas. olay bu :) peki o zaman cözum olur mu sizce?

bukonu hakkında ne çok konunuz var biri üzerinden gitseydiniz keşke

Back
X