Kader arkadaşlarımm

Nafiss

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
90
35
8
32
hayırlı sabahlar arkadaslar bugun tranferım 3 gunuve 5 gunluk embrıyo tranferım oldu sızde belırtıler nelerdı ılk ıkı gun sag kasıkta hafıf agrılar hıssedıyodum bugun yok sankı sızde anlatır mısınız.

Hayırlı ugurlu olsun canım inşallah bebeğin sana tutunur. Benim ilk gebeliğim tüp bebekle oldu hiç bir belirtim olmadı test yapana kadar da aklıma getirmemeye çalıştım günlük işlerime yogunlaştım. Sana da tavsıyem vucudunu dinleme kafan rahat olsun. 2 gebeliğimde her belirtiyi aramaya çalıştım ve cok yıpratıcı bir süreç oldu.

Elımden gelenı yapıyorum bnımde ılk tranferım kaynanamlarda kalıyorum yan uzanınca bıle ıyı mı acaba dıyolar sırt ustu uzan falan aklım cok karısıyo bnımde nasıl davrancagımı bılemıyorum

Büyükler evhamlı oluyor ben ilk gün transferden sonra 1 saat uzandım sonra günlük işlerime geri döndüm ertesi gün işe gittim sakınılan göze çöp batar demişler çok üstüne düşme doktor kalkma hep yat dedi mi sana

Doktor hıcbısey demedı bna hersey yolunda dedı dondurulmus besıncı gun tranferı yapıldı bna bı gece yatılı kaldım hastanede sonra evım ıkı saatlık uzaktaydı eve geldım dınlenıyorum sureklı bı yemek yerken bıde lavaboya gıderken kalkıyorum yataktann

Allahın izniyle sag salim kucagına almak nasip olur canım stresten olumsuz düşüncelerdrn olabildiğince uzak dur

Ise gıdıyodum ızın aldım bu surecte zaten evdeyım zaten sureklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…