aylar önce evliliğime ramak kala,eşyalarım herşeyim hazırken,kaynana faktöründen nişanım atılması,nişanlıyken yaşadığım üzüntüler,gözyaşları,sonrasında aile içi sorunlar,ablamın evlilik dışı hamileliği..sonrasında güzel yeğenimin dünyaya gelmesi..birçok şeyi,yaşanan tüm acı sıkıntıları unutturmuştu ailede de bende de..nişanım atılalı 8 ay oldu..ve nişanım atıldığı zamanlardan belli hayatıma girmek için çaba sarfeden,sürekli mücadele eden,bıkmadan usanmadan,gurur filan dinlemeden benden vazgeçmeyen biri vardı..arkadaşımın arkadaşıydı..ama ben hep geri durdum..üzülmek kırılmaktan,tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan krktum..sonu olmaz dedim,kabul olamayack dua dedim..ama öylesine bşluğa düştümki,ailemel yaşaığım sorunlar,duygusal çöküntüler,yapayalnız kaldım.o arada bu bahsettiğim kişi beni ramalarına devam ediyrdu ve onunla görüşmeye başladım..başından belli üzülmekten korktuğum için ondan kaçtım,ondan uzak durdum,ama sonunda bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemeiştim..hemde hiç
(görüşmelerimiz sıklaşmaya,birbirimize daha çok alışmaya ve bağlanmaya başladık zaman geçtikçe..korktuğum,kaçtığım duyguları en derininden yaşamaya başlamıştım ki;halen içimde var olan duygular..son 1 haftadır bana baskı yapmaya başlamıştı evlilik konusunda.neyi bekliyoruz,ben seni zor buldum kolay kaybetmek istemiyrum,ailmede evlenmem için sürekli aday buluyor,nişanlanalım diye ağzından düşürmüyordu..bende zaten nişan yaşamış biri olarak evlilik istiyordum ama onunla başından belli olmayacağını düşündüm.çünkü ailesi çok çok fazla dindar..babası hafız ve ben başım açıklığımdan istemeyeceklerdi biliyordum..ailesine benden bahsetmiş bugün,ailesi önümüzdeki sene nisandan önce nişan filan olmaz demişler..benim ailem ise asla beklemez,çünkü hergün biri geliyor istemeye..bende zaten zamana kadar beklemek istemiyorum çünkü duygularının o zamana kadar değişeceğini düşünüyorum..yanii en başından korktuğum şey oldu ve yine üzülen,hayal kırıklığı yaşayan,yerin en dibine vuran,tüm kaçmama,uzaklaşmamam rağmen hüzün geldi yine benim kapımı çaldı..yaa bu bir rüyamı,oyunmu,nedir???ben ne yaptım kadere..bu isyan değil ama çok canım acıyor öylesine acıyorki artık taşıyamıyorum arkadaşlar..dayanamıyorum bu kadar olumsuzluğa..