kader benimle oyun oynuyor..ama benim gücüm yokki..ALLAHım ben nerde yalnış yapıyorum

Konuda bu kadar dramatije edilecek birşey göremedim ben .
Ağlayı dövünmeyede luzum yok ..
İnsanlar nelerle uğraşıyor ..

Mantılklı bır sekılde konusun gorustugunuz ınsanla bır orta yol bulursunu
zaten orta yolu bulamadııgınız bırıyle bıseyler yasamanız saçma olur .. uzulmenızde ..

beni sevdiğini ve herşeyin güzel olacağını söylüyor ama telefonuna bakmak istedim göstermedi sakladı,facebook sakladı göstermedi.bazen arıyor tlf diğer dada şarjda ben arkadaştayım haberin olsun diyor..sonrada bana evlilikten ve bir süre böyle devam etmekten bahsediyor..siz olsanız çokmu basite alırdınız böyle bişeyi lütfen söyleyin..çokmu abartı düşünüyorum bunlar güvensizliğin en başlı sebepleri değilmi sizce???

güzelim ben sana yolu göstereyim.

Öncelikle madem müstakbel adayınız böyle çekinceli davranıyor siz de tavrınızı net ortaya koyarsanız; onunla konuşmaktan hoşlandığınızı, iyi anlaştığınızı ama evliliğin sizin için çok önemli olduğunu ve kendisi net olarak karar verip ailesi ile konuşmadan sizi onlarla tanıştırmaya hazır olmadan da artık kendisi ile konuşmayacağınızı söyleyin. Bu arada da sizinle görüşmek isteyen diğer adaylarla görüşeceğinizi den söylersiniz. ve bundan sonra da kendisine kesinlikle cevap vermeyin. eğeer gerçekten size değer veriyor ve herşeye rağmen sizinle evlenmek istiyorsa ailesini ikna etmeye çalışır ya da buna göre size söyler yok olmuyor diye.

size tavsiyem bu işi daha fazla sürümcede bırakmayın, çünkü bu durum belli ki karşı tarafın işine geliyor ama giden sizin hayatınızdan gider. bağlandım falan filan hikaye bunlar, bir ay sonra unutur yeni birini sevedebilirsiniz bu yüzden korkmayın, ayrıca dışardaki adaylar belki sizin için daha hayırlıdır bu yüzde bakışınızı genişletin...

Allah hayırlı evlilik nasip etsin...

cnm ben onun bana karşı duygularının değişmesinden krkuyorum..çünkü beklesem böyle görüşmeye devam etsem,sonunda ailesi kafasına girer,başkasını başkası için ve ben daha çok ona alışmış,bağlanmış,ona ümit bağlamış olarak bir başıma kalacağım..çünkü güvenemiyorum ona..tek sorun bu..güven..resmiyet olmadanda asla bu güveni sağlayamam..ama bu şekilde de devam edemem.onu seviyorum evet ancak ben sevgili olarak değil,nişanlım olarak yanımda hayatımda kalsın istiyorum..

canım,güven resmiyetle falan sağlanmaz ,kişiler davranışlarıyla oluştururlar bunu.sen güvenmek ve çocuğu kendine bağladığından emin olmak için nişan istiyorsun.o yüzden nişan olayına hiç girme.güvensizlik ilişkideki en büyül problemdir.herşeyden önce gelir güven.evet ilişkiler belli bir aşamaya geldikten sonra nişan olmalı.ben de nişan attım.nişan insanların daha rahat davranıp gerçek yüzlerinin ortaya çıktığı bir dönemdir.bunu kötü anlamda söylemedim,birileri yanlış anlamasın.çocuğa da bu şekilde daha fazla görüşemeyeceğini söyle ve kendini çek.

Back
X