Kader bizi buluşturur mu??

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Merhabalar.. Öncelikle herkesin bayramin kutlarim.. Beni bu kadar düşündüren bir derdim var. Sizdende yorum almak istiyorum.. Ben geçen ay destek eleman olarak bir işe girdim orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum sanirim..:anne: Çocukla muhabbetimiz falan oldu kac yasindasin ne okuyorsun tarzinda, bir kaç kerede espiri anlaminda bir birimize takildik.. Fakat beni çok etkiledi bu yakinlasma. Normalde böyle ďüşünmem fakat hayatimda ilk kez bana karsi bisey söylese ona boş kalmam dedim.. Asil konuya gelirsek dün çıkışlarımızı verdik, ve sadece kuru bir vedalaşma oldu aramizda. Ben iş yerinin grubundan numarasini falan kaydettim fakat gizlilikten benim numarami kaydetmedigini görüyorum. Aklımdan çıkmayacak sanırım. Resimlerine falan bakip duruyorum bi degisik oluyorum..:110: Hayatimda ilk kez bu kadar saf güzel duygular besledim. Ne bileyim yanlış mı yaptım konuşmalimiydim daha sevgilisi varmi yok mu onu bile bilmeden, suçlu hissediyorum kendimi.. Aklim çok karışık.. :KK42:

Sevgilisi olup olmadigini bilmememniz kotu olmus. En azindan ona gore bi hamle yapardiniz. Simdi sevgilisi varsa hos olmaz. Yoksa bi mesaj atar selam numarani surdan aldim bi hal hatir sormak istedim der sonrasini akisa birakirdiniz.

Çok büyütmüşsün sanki olayı, dönüş yapacağını da sanmıyorum sana, hoşlantı varsa keşke elini çabuk tutup biraz samimiyet kursaymışsın. Bu saatten sonra zor gibi anlattığın kadarı ile

Çok büyütmüşsün sanki olayı, dönüş yapacağını da sanmıyorum sana, hoşlantı varsa keşke elini çabuk tutup biraz samimiyet kursaymışsın. Bu saatten sonra zor gibi anlattığın kadarı ile

Olayı büyütmüşüm derken, hoşlantıyımı anlamadim? Kusura bakmayın yorum almak için soruyorum.. Platonik kaldi sanirim bende bu olay. Bende dönecegini düsünmüyorum ama ne bileyim iste..

Merhabalar.. Öncelikle herkesin bayramin kutlarim.. Beni bu kadar düşündüren bir derdim var. Sizdende yorum almak istiyorum.. Ben geçen ay destek eleman olarak bir işe girdim orada benim gibi destek olarak calisan bir çocuğa vuruldum sanirim..:anne: Çocukla muhabbetimiz falan oldu kac yasindasin ne okuyorsun tarzinda, bir kaç kerede espiri anlaminda bir birimize takildik.. Fakat beni çok etkiledi bu yakinlasma. Normalde böyle ďüşünmem fakat hayatimda ilk kez bana karsi bisey söylese ona boş kalmam dedim.. Asil konuya gelirsek dün çıkışlarımızı verdik, ve sadece kuru bir vedalaşma oldu aramizda. Ben iş yerinin grubundan numarasini falan kaydettim fakat gizlilikten benim numarami kaydetmedigini görüyorum. Aklımdan çıkmayacak sanırım. Resimlerine falan bakip duruyorum bi degisik oluyorum..:110: Hayatimda ilk kez bu kadar saf güzel duygular besledim. Ne bileyim yanlış mı yaptım konuşmalimiydim daha sevgilisi varmi yok mu onu bile bilmeden, suçlu hissediyorum kendimi.. Aklim çok karışık.. :KK42:
Ayyy bu yorumu okuyinca içimden sana kpcaman tesekkur etmek geldi.
Cok sukur sen konu acinca bana gerek kalmiyor.
Bemde seninle ayni dertten muzdaribim.
Niye boyle oluyo ki????
Niye birden baskasina vuruluyoruz halbuki daha kiz arkadasi var mi?
Onu bile bilmiyoruZ:KK43:

Niye boyle oluyo ki????
Bu kalbimiz ne zaman uslanacak?

Valla bu k
Bu kalbimiz ne zaman uslanacak?
Onuyu siki bir takipteyim.
Benim derdimin aynisi.
Uzuluyorum ben ya.
Cunku ona karsi duygularim hislerim boş degil ama o ne dusunuyor bunu bilmiyorum.
Buna canim sıkilıyor ya.ne yapsam?
Ne yapsak benim elim kolum bağli bu konuda .
Sen biseyler yapabilirsin.
Sosyal hesaplari yok mu ordan baksan?
Durumuna falan
Ben sosyal hesaplarini bulamadim adina :KK61:yok galiba bi tek watsabi var .
Oda olsun bizahmet..

Niye boyle oluyo ki????
Ben sadece onu tanimak istoyorum.illa olsun veya olmasin demiyorum.
Ama nasil biri bi ogrenmek istiyorum .
Ama nasillll???

Konuyla ilgisi yok ama nasıl onun senin numaranı kaydetmediğini öğrendin? Ben de bunu merak ediyorum.Çünkü ögrenmeliyim. :)

Ben sadece onu tanimak istoyorum.illa olsun veya olmasin demiyorum.
Ama nasil biri bi ogrenmek istiyorum .
Ama nasillll???
Ben de itiraf etmiştim ona yüz yüze.Hiç cevap vermedi.İçime öyle bir oturdu ki.Bu durumlarda erkekten beklemek lazım.Karşı taraf bir şey hissetmisse bir şekilde iletişime geçer,konuşur vs.Benim gibi olmayın aman aman.

Suclu hissedecek bi durum yok ondada bi ilgi varsa dönüs yapar zaten
Yapmayacaksa sen acilacak misin orasida sana kalmis
Konu sahibinden özur dileyerek arkadaalarim benim konumada göz atar misiniz noluur.
Konu başligim Bilmiyorum...ama bir derdim var bolumnude degil baska bolumde...yorumlariniza cok ihtiyacim var canlar please..

Ben de itiraf etmiştim ona yüz yüze.Hiç cevap vermedi.İçime öyle bir oturdu ki.Bu durumlarda erkekten beklemek lazım.Karşı taraf bir şey hissetmisse bir şekilde iletişime geçer,konuşur vs.Benim gibi olmayın aman aman.
Aynen bende boyle olmakdan korkuyorum.
Bana kotu bosey dese oturup aglarim saatlerce.
Bunu kaldiramam

Konuyla ilgisi yok ama nasıl onun senin numaranı kaydetmediğini öğrendin? Ben de bunu merak ediyorum.Çünkü ögrenmeliyim. :)[/QUOTEeger profili herkese kapsliysa onu kaydetmemistir...
Progilini goremez.boyle anlamiş olabilir..
Benimkini profili herkesr acik bu yuzden ben bilmiyoru.mm ben onda kayitli miyim degil miyimm???

Aynen bende boyle olmakdan korkuyorum.
Bana kotu bosey dese oturup aglarim saatlerce.
Bunu kaldiramam
Bana hiçbir şey demedi,durdu öyle kös kös.Ben de git dedim ona.Ama çakalin çok hoşuna gitti bu durum.Pismanmisim gibi yazdım önceki mesajimda ama hiç pişman değilim.

Tecrübeli k.k üyeleri nerrlerdesiniz????
Sizin engin fikirlerinize ihtiyacimiz var hadi cikin ortayaEn Büyük KK:KK9:

Back
X