Kader mi keder mi bilemedim şimdi..

canım bence sen onu seviyor olsaydın zaten mesajını görür görmez bir an bile tereddüt etmez cevap verirdin. bence bırak gitsin zaten öyle ilişkisi var yazan adamdan da bi fayda gelmez zaten 15 gün içinde..

neden kimse cevap vermiyor bana :(
o ilişkisi var durumunu kaldırmış herkese açıktı durumu . Bence aslı da yok zaten.

Onun sevgisinden emin isen ve aranızdaki sorunların bir çözümünü bulabileceğini düşünüyorsan risk almaya değer. Gerçekten sevip seviliyorsan mücadele etmeye değer. Ama sevgisinden emin değilsen sorunlarda çözülmeyecek gibi ise kendini fazla yıpratma eski defteri rafa kaldır, yeni bir yol çiz kendine...

bazen gerıye donuş olmamalı.. Ben ömrümde bi insan ıcın bunu yaptım binbir pişman oldum..Yeni başlangıçlar her zaman iyidir..Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim..

Ben kendi sevgimden de emin değilim ki.. :/ Sadece beni o kadar seven bir daha cıkar mı onu düşünüyorum ilerde pişman olmaktan korkuyorum.

Sevginden emin değilsen yeni bi yol çiz kendine bence ilerde seninde sevebilceğin biri mutlaka karşına çıkar...

Dengesiz ilişkisi var durumu tekrar yapmış. Mesajı okuyunca kaldırmıstı sanırım gercekten varmı yokmu mechul ama dengesiz olduğunu düşünüyorum. Kimseyi sevemiyorum ben ya o yüzden mi bu geçmişe düşkünlük bilmiyorm :(

Kızlar birşey söyleyin bana ne kadar sevmiyorum desemde mutsuzum 2 gündür garipleştim. Şimdi onun 1 yıl sonra unutamadığını yazıp mesaj atması üzerine benim görmemiş olmam ve hemen ilişkisi var yapması normal bir durum mu ? Ne yapmaya calısıyor anlamıyorm.

Back
X