- 19 Eylül 2018
- 1
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi artemislila
Herkese merhabaÖncelikle şunu belirtmek istiyorum. Uzun zamandır çözemediğim bir konudan bahsedicem oldukça da hassasım bu konuda. Çok fazla uzatıp sıkmak istemiyorum kendimi.elimden geldiğince kısa anlatmaya calısıcam.Ben şu an 23 yaşındayım. Bundan 8 sene önce tesadüfen, birisini gördüm. Nerede ne şekilde gördüğümün bir önemi yok , zaten çokta uzatıp şişirmek istemiyorum kimseyi. Ben şıpsevdi bir kız olmadım hiçbir zaman için. Tamamen karakter meselesi, örneğin hiç ilkokul aşkım olmadı, benim birine karşı birşey hissetmem çok zordu. Çokta kafaya takmadım açıkçası herşeyin bir zamanı vardır illaki. Ben onu tam 8 sene önce gördüğümde daha kaç sene geçerse geçsin, o anki duygularımı anlatmamın bir imkanı yok. Öylesine güzel öylesine büyülenmiş hissediyordum kendimi. Kitlenmiştim adeta, ses tonuna, mimiklerine, gözlerine, aldığı nefes ile o en kısık ses tonu arasında ki o güzel tınıya, yürüyüşüne kadar büyülenmiş hissettim kendimi. Sanki onu yıllardır tanıyormuşum ve tanıyacakmışım gibi.O benim farkımda bile değildi. Hala değil. farklı dünyaları yaşıyoruz. İlk zamanlarda onu heryerden gizliden takip ediyordum. Sonra istanbulu üniversiteye kazandım 1 sene içerisinde. Kaldığım yurdun bir alt sokağında ki evde oturdugunu öğrendim ilk. Koskoca İstanbul'da. Sonra taşınmış tabi. Sonra hiç ortak aradaşımız olmamasına rağmen tanıştığım ve çok yakın olduğum birinin onunla da çok yakın arkadaş olduğunu öğrendim. Özel ders almaya gittiğim bir kursta bana ders veren hocadan onunda yanı zaman içerisinde ders aldığını öğrendim koskoca şehirde.Ufak tefek tesadüfler dedim önemsemedim. Platoniklik bana göre değil diye düşündüm. Kendi kendime gelin güvey olmak hiç istemedim. Hayatıma birisi girdi bu. arada. Bana her zaman için çok naif davrandı ki duygularımda vardı ona karşı asla hemde asla boş değildim. Dediğim gibi ayrı dünyaları yaşıyoruz. Beklentiye girip yaralanmak istemedim kendimi. Ama yapamadım olmadı. Kendimi hiç ait hissedemedim hiç kimseye karşı. Bir gün dahi eksilmedi hiçbir şey ilk günkü gibi taze ve yoğun.Şu an hayatında bir kadın var.ben 23 o 28 yaşında.4senedir birlikte o kadınla ama evlenmiyorlar nedense.ortak tanıdığım bir arkadaşıma zar zor bir şekilde sordum.evlilik düşünmediğini söyledi hatta. Şimdi size soruyorum, onu öylesine mi gördüm ben? sırf bunun içinmiydi? kader varsa diyorum bazen olabilir mi?İnanın hissettiklerimi tarif etmemin imkanı yok.duygusal boşlukta falan da değilim.Artık çok fazla kafama takılıyor.