• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaderim mi bu :(

Olgunlar evli barklı çocuklu çıkar,bekarlar aynı günde 3 kızı idare edip 5 sevgili yapar.Artık insanların kafasında çıkar menfaat günübirlik ilişkiler mevcut.Hani derler ya doğru adamı bulmak zor diye....İnşallah karşına seni anlayan ve dürüst biri çıkar canım

Siz aşık olmak için değilde resmen acı çekmek için uğraşıyosunuz. Nerde imkansız insanlar var onlara karşı platonik aşk beslerken belkide burnunuzun ucundaki bi çok kısmetinizi bu sebeple kaçırıyosunuz kimbilir.. :31: Hayal dünyasında yaşamayı bırakında kendinize gelin. Aşk nasip işi :34:

Son düzenleme:
Siz aşık olmak için değilde resmen acı çekmek için uğraşıyosunuz. Nerde imkansız insanlar var onlara karşı platonik aşk beslerken belkide burnunuzun ucundaki bi çok kısmetinizi bu sebeple kaçırıyosunuz kimbilir.. :31: Hayal dünyasında yaşamayı bırakında kendinize gelin. Aşk nasip işi :34:
bakın ben mazoşist filan değilim,hoşlandığım insanın imkansız olduğunu ilk başta nasıl anlayabilirm alnında yazmıyor ki evli olduğu

bakın ben mazoşist filan değilim,hoşlandığım insanın imkansız olduğunu ilk başta nasıl anlayabilirm alnında yazmıyor ki evli olduğu

Neden sinirlendiniz ki ? Sizin gidip birilerine platonik aşk yaşamanız kader değil sizin seçimleriniz. Olgun insanlardan hoşlanıyorsunuz onlarda evli oluyo yada ilişkisi olup evleniyor.. Bakış açınızı değiştirmeniz lazım..

Son düzenleme:
Neden sinirlendiniz ki ? Sizin gidip birilerine platonik aşk yaşamanız kader değil sizin seçimleriniz. Olgun insanlardan hoşlanıyorsunuz onlarda evli oluyo yada ilişkisi olup evleniyor.. Bakış açınızı değiştirmeniz lazım..
ilki platonikti ama sonrakinde karşılık aldığımı yazdım ilk mesajımı okuyun lütfen,biraaz araştırıp evli olduğunu anlayınca da bıraktım zaten orda,ilk tanıştığımızda gümüş gibi bir yüzük takıyordu iş biraz ilerleyince yüzüğü çıkardı bende yanlış anlamasın diye yüzüğün anlamını sormamıştım sonuçta aramızda dillendirilen birşey yoktu,arkadaşlarımın da fikrini aldım ama bizim arkadaş çevremizden olmadığı için bilemedik gerçeği hayır sinirlenmiyorum tabi ki buraya yazmak da benim kararım,bu bakış açısı ile ilgili değil hissettiklerimle alakalı hislerime yön veremiyorum ben ne yazıkki

Olgun erkeklerden hoşlanmak bu olsa gerek :1: Yaşı büyük olan erkeklerin evli olma olasılığı daha yüksek. Bahtsız değil yanlış seçimler bence . Yaşıtlarınla biraz takılsana. o erkeklerin senden istediği bellidir ne yazık ki

Bende olgun erkeklerden hoşlanırım.
Canım yalnız evliliğe ve ilişkilere küstüm demişsin de daha hiçbirşey yaşayamamışsın ki.
Yaptığın 3 tercih yanlış bir de sendeki hoşlantı çünkü arka arkaya bu şekilde hayatta küstürecek kadar sevemezsin 3 kişiyi.
Bence normal 30 yaşında biriyle ilişki yaşaman ama her gönlünün kaydığının da mükemmel çıkacak hali yok ne yazık ki şunu da söylemeden geçmeyim o yaştaki erkeklerden bekar ararken kendi yaşın geçmesin dikkat et :34:

Birisiyle tanıştığında ilk önce yakından tanımalısın yani evli mi bekar mı, bekarsa bir ilişkisi var mı ? vs vs.diye..

Gözünün gördüğü ilk yakışıklı erkeğe, hakkında hiçbirşey bilmeden gönlünü kaydırırsan evli de çıkar başka şey de..

Yani bir erkekten hoşlanmaya başladığın zaman düşünmüyor musun ..ya bu evli mi , bekar mı, sevgilisi var mı acaba diye?..bunları düşünmeden hayal dünyasına dalarsan, duygularını bırakırsan sonra hayal kırıklığı gelir tabii.

Baştan duyguarına biraz engel olucaksın ,sonra aşık olacaksın..

Aşkın saati günü mü olur? deme..

Baştan evli olduğunu bilsen belki kendine hakim olacak, mantığını çalıştıracak ve sonradan üzülmeyecektin.

Back
X