1 sene boyunca inişli çıkışlı ilişkimde başlarda sevmemiştim çok çektirmiştim ona ama sonra kör kütük aşık olmuştum. neyse çook uzun zaman konuştuk.. çokta iyi anlaştıgımıza şahitti. hrkesle anlaşamazdı benm gibi . o çk pıtpıtçıdır. eleştirir. 19 yaşındayız ikimizde. sonra işte. ayrıldı benden sürekli peşinden koştum. ben seni çözdüm sen sürekli geri dönüyosun bana dedi. en son 5 ay önce bıraktım peşini. oldugu kadar olmadıgı kader ne yapalım yazmıştı sosyal paylaşm sitesine. onu çok sevdiğimi biliyodu. ki nasıl bi kız oldguumuda biliyodu. aama bilmiyorum. 5 aydır ne arıyorum ne soruyorum. zaten karşılaşma imkanı yok. iletlşmde kurmuyorum. acaba birgün dönermi ? yani dönsede kabul edeceğimden değil . sadece çok kçük düştüm. aynsıını oda yasasın istiyorum.artık sevgim bitti. dedi. zamanda yok dedi. ayrı dünyalarında insanıyız dedi. kii aslında eskiden ruh ikizi oldugumuzu söylüyordu
aradan 5 ay geçti. bendn sonra hayatında biri olmamış . bu bilgi kesin bi bilgi. sizce bigün değerimi anlarmı . böyle olup dönen varmı . bu arada başak burcu kendsi:44: