Kaderimiz bir değil , ayrı dünyaların insanlarıyız diyen biri dönermi ?

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
1 sene boyunca inişli çıkışlı ilişkimde başlarda sevmemiştim çok çektirmiştim ona ama sonra kör kütük aşık olmuştum. neyse çook uzun zaman konuştuk.. çokta iyi anlaştıgımıza şahitti. hrkesle anlaşamazdı benm gibi . o çk pıtpıtçıdır. eleştirir. 19 yaşındayız ikimizde. sonra işte. ayrıldı benden sürekli peşinden koştum. ben seni çözdüm sen sürekli geri dönüyosun bana dedi. en son 5 ay önce bıraktım peşini. oldugu kadar olmadıgı kader ne yapalım yazmıştı sosyal paylaşm sitesine. onu çok sevdiğimi biliyodu. ki nasıl bi kız oldguumuda biliyodu. aama bilmiyorum. 5 aydır ne arıyorum ne soruyorum. zaten karşılaşma imkanı yok. iletlşmde kurmuyorum. acaba birgün dönermi ? yani dönsede kabul edeceğimden değil . sadece çok kçük düştüm. aynsıını oda yasasın istiyorum.artık sevgim bitti. dedi. zamanda yok dedi. ayrı dünyalarında insanıyız dedi. kii aslında eskiden ruh ikizi oldugumuzu söylüyordu :D aradan 5 ay geçti. bendn sonra hayatında biri olmamış . bu bilgi kesin bi bilgi. sizce bigün değerimi anlarmı . böyle olup dönen varmı . bu arada başak burcu kendsi:44:

cnm döner mi dönmez mi bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa oda erkekler için başak burcu kadar umursamaz başka bi burç var mı tartışılır :)

Aklı başına gelir , senin gibi kimseyi sevemezse ya da senin sevgini kimse ona veremezse döner :34:

Bazi erkekler vardir bosta kalinca vakit doldurmak icin ,gonul eglendirmek icin karsisindakinin sevgisini kullanmaya calisirlar dikkatli ol ve umarimda boyle bir durumdan degilde gercekten seni sevdigi icin olsun ama 5 ayda bunu anlayabilmesi icin cok uzun bir sure canim ya.

Bazi erkekler vardir bosta kalinca vakit doldurmak icin ,gonul eglendirmek icin karsisindakinin sevgisini kullanmaya calisirlar dikkatli ol ve umarimda boyle bir durumdan degilde gercekten seni sevdigi icin olsun ama 5 ayda bunu anlayabilmesi icin cok uzun bir sure canim ya.

benden sonra hayatında kimse olmamış bi arkadaşım söyledi. facebookta ilişkisi yok yazıyodu. 1 hafta önceye kadar.1 hafta önce ilişkisi yok durumunda kaldırmış. boş bırakmış. yani durumu yazmıyo artık. arkadaşımn hesabından baktım

ve ben onun peşini bırakmıyodum hep geri dönüyodum .bu seferde dönerim sandı yanıldı

Yanildi belki ama donmedin ama aklindan cikaramamissin sanirim kalbindende.

sen de hayatını akışına bırak..5 ay olmuş..dönse bile süreç tekrarlanır..bir daha aynı şeyleri yaşarsın bir daha aynı şekilde sonlanır..hem küçük düşmedin ki..insanın başına her türlü şey gelebiliyor..küçük düşmek gibi görme..senin sevgi dediğin şeyi karşı taraf burun kıvırarak sen de hep bana dönüyorsun diye yorumluyorsa sevgini hak etmiyor zaten..yeter ki kendi kendine karşı küçük düşme..eski sevgilinin onca rahat tavırlarına rağmen bu saatten sonra dönmesini beklersen o zaman işte kendine ayıp etmiş olursun

sen de hayatını akışına bırak..5 ay olmuş..dönse bile süreç tekrarlanır..bir daha aynı şeyleri yaşarsın bir daha aynı şekilde sonlanır..hem küçük düşmedin ki..insanın başına her türlü şey gelebiliyor..küçük düşmek gibi görme..senin sevgi dediğin şeyi karşı taraf burun kıvırarak sen de hep bana dönüyorsun diye yorumluyorsa sevgini hak etmiyor zaten..yeter ki kendi kendine karşı küçük düşme..eski sevgilinin onca rahat tavırlarına rağmen bu saatten sonra dönmesini beklersen o zaman işte kendine ayıp etmiş olursun

teşekkürler.. çok sağolun ilgi ve alakanız için..

başak burcu erkeği, pek hayatına fazla kişiyi almaz. zaten aldığına da sıkı sıkıya bağlanır. bıraktımı da bir daha dönmez, dönerse mucize olur.
erkekler dönerler arada ama senin değeri anladığı için değil boşta kaldığı içindir. bu kişinin 5 aydır hayatında kimse olmadığına göre ve bu zamanda da gelmediğine göre dönmesi biraz zor diyorum.

bazen bazı erkeklern akıllanması umdugundan daha uzun sürebilir buna kaderın cılvesı denır . O adam sana 5 ayda deılde 5 gunde akkıllandım dese ınanmaman gerkırdı.

eskı erkek arkadasım su saaten snra sennle ısım olmaz dedıkten snra 3 kre dondu 4 kere cıktık 1 senede gecen saydım 9 kere donmus . Ortalamasını hesapladım. Ayrıldık cektım cok cektırdı . ayrıldıktan 3 hafta snra bıle smdı kı aklım olsa bırakmam dıyen adam 2 gun snra aynı adamdı . :1:

döner o ama sakın kabul etme. git baskasıyla gorus bak köpek olur o :ssz:

bazen bazı erkeklern akıllanması umdugundan daha uzun sürebilir buna kaderın cılvesı denır . O adam sana 5 ayda deılde 5 gunde akkıllandım dese ınanmaman gerkırdı.

eskı erkek arkadasım su saaten snra sennle ısım olmaz dedıkten snra 3 kre dondu 4 kere cıktık 1 senede gecen saydım 9 kere donmus . Ortalamasını hesapladım. Ayrıldık cektım cok cektırdı . ayrıldıktan 3 hafta snra bıle smdı kı aklım olsa bırakmam dıyen adam 2 gun snra aynı adamdı . :1:

Baskasıylada gorussem haberı olmazkı.. uzak yerlerde, iletişim yok görme imkanı yok, karşılaşma hiçbişey konuşma yok.. ama 5 aydır aklımdan çıkmıyor. o benı unuttu sanırım.

Baskasıylada gorussem haberı olmazkı.. uzak yerlerde, iletişim yok görme imkanı yok, karşılaşma hiçbişey konuşma yok.. ama 5 aydır aklımdan çıkmıyor. o benı unuttu sanırım.

sen ondan haber alabiliyomusn ?
denemelisin belkı sanalda ortak arkadaslarnız falan varsa çewrende bunu öğrenebilr hem belli olmaz bu belkı zmanla karsına cıkan bırınnı sewebilirsin :/ suanda onu ıstıyosn biliyorum ama yeni bı sayfa acmayı dene
ben suna ınanıyorm erkekler hep döner . kadınlar gttiimi dönmez.

denemelisin belkı sanalda ortak arkadaslarnız falan varsa çewrende bunu öğrenebilr hem belli olmaz bu belkı zmanla karsına cıkan bırınnı sewebilirsin :/ suanda onu ıstıyosn biliyorum ama yeni bı sayfa acmayı dene

Evet bunu duymuştum.. ama bizim durum farklı sanırım. aklına bile gelmiyorumdur

katılıyorum gerçekten kaçan kovalanır..

dönse bile eskisi gibi olmaz..kırgınlıkların söylediği sözler i hep hatırlayacaksın..bu sebeple boşver..önüne bak bence..

katılıyorum gerçekten kaçan kovalanır..

dönse bile eskisi gibi olmaz..kırgınlıkların söylediği sözler i hep hatırlayacaksın..bu sebeple boşver..önüne bak bence..

ayrıca herşey unutuluyor..hep unutulmaz gibi geliyor ama yine seviyosun..yine aynı duyguları hissediyosun..

Kesinlikle zamana bakilmamasi gerek bence .bir sey olucaksa 5 aydada olur 5 senedede . Arkadasim bir ay cikip terkedildi ve 5 sene sonra adam onu bulup yalvara yalvara don diye agladi. Yine baska arkadasim 10 aylik iliskisnde aldatildi 3 sene sonra adan arayipv donmesi icin uğraştı. Ve yine ben hakaret istismar ve aldatilma gibi bir sürü sey yasadim 1senedir konuşmuyoruz ve o kisi yine 1 senenin sonunda kalkip beni soruyor sorduruyor.

Unutursun o kişiyi ama yasattiklarini asla unutmazsin böylece ilerde daha dikkatli olursun.

Back
X