Bazi erkekler vardir bosta kalinca vakit doldurmak icin ,gonul eglendirmek icin karsisindakinin sevgisini kullanmaya calisirlar dikkatli ol ve umarimda boyle bir durumdan degilde gercekten seni sevdigi icin olsun ama 5 ayda bunu anlayabilmesi icin cok uzun bir sure canim ya.
Bazi erkekler vardir bosta kalinca vakit doldurmak icin ,gonul eglendirmek icin karsisindakinin sevgisini kullanmaya calisirlar dikkatli ol ve umarimda boyle bir durumdan degilde gercekten seni sevdigi icin olsun ama 5 ayda bunu anlayabilmesi icin cok uzun bir sure canim ya.
Yanildi belki ama donmedin ama aklindan cikaramamissin sanirim kalbindende.
sen de hayatını akışına bırak..5 ay olmuş..dönse bile süreç tekrarlanır..bir daha aynı şeyleri yaşarsın bir daha aynı şekilde sonlanır..hem küçük düşmedin ki..insanın başına her türlü şey gelebiliyor..küçük düşmek gibi görme..senin sevgi dediğin şeyi karşı taraf burun kıvırarak sen de hep bana dönüyorsun diye yorumluyorsa sevgini hak etmiyor zaten..yeter ki kendi kendine karşı küçük düşme..eski sevgilinin onca rahat tavırlarına rağmen bu saatten sonra dönmesini beklersen o zaman işte kendine ayıp etmiş olursun
bazen bazı erkeklern akıllanması umdugundan daha uzun sürebilir buna kaderın cılvesı denır . O adam sana 5 ayda deılde 5 gunde akkıllandım dese ınanmaman gerkırdı.
eskı erkek arkadasım su saaten snra sennle ısım olmaz dedıkten snra 3 kre dondu 4 kere cıktık 1 senede gecen saydım 9 kere donmus . Ortalamasını hesapladım. Ayrıldık cektım cok cektırdı . ayrıldıktan 3 hafta snra bıle smdı kı aklım olsa bırakmam dıyen adam 2 gun snra aynı adamdı .
döner o ama sakın kabul etme. git baskasıyla gorus bak köpek olur o
Baskasıylada gorussem haberı olmazkı.. uzak yerlerde, iletişim yok görme imkanı yok, karşılaşma hiçbişey konuşma yok.. ama 5 aydır aklımdan çıkmıyor. o benı unuttu sanırım.
Baskasıylada gorussem haberı olmazkı.. uzak yerlerde, iletişim yok görme imkanı yok, karşılaşma hiçbişey konuşma yok.. ama 5 aydır aklımdan çıkmıyor. o benı unuttu sanırım.
sen ondan haber alabiliyomusn ?
denemelisin belkı sanalda ortak arkadaslarnız falan varsa çewrende bunu öğrenebilr hem belli olmaz bu belkı zmanla karsına cıkan bırınnı sewebilirsin :/ suanda onu ıstıyosn biliyorum ama yeni bı sayfa acmayı dene
ben suna ınanıyorm erkekler hep döner . kadınlar gttiimi dönmez.
bazen bazı erkeklern akıllanması umdugundan daha uzun sürebilir buna kaderın cılvesı denır . O adam sana 5 ayda deılde 5 gunde akkıllandım dese ınanmaman gerkırdı.
eskı erkek arkadasım su saaten snra sennle ısım olmaz dedıkten snra 3 kre dondu 4 kere cıktık 1 senede gecen saydım 9 kere donmus . Ortalamasını hesapladım. Ayrıldık cektım cok cektırdı . ayrıldıktan 3 hafta snra bıle smdı kı aklım olsa bırakmam dıyen adam 2 gun snra aynı adamdı .
döner o ama sakın kabul etme. git baskasıyla gorus bak köpek olur o
katılıyorum gerçekten kaçan kovalanır..
dönse bile eskisi gibi olmaz..kırgınlıkların söylediği sözler i hep hatırlayacaksın..bu sebeple boşver..önüne bak bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?