• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderin Bağlı Olması

Büyü, muska ile ilgili konularda tartışmaya açık olduğu için yasak şekerim yarın büyük ihtimalle kapatılmış olur..

Ve üzgünüm ama dua ve pozitif düşünceden başka bir yol yok şuan için..

sanırım konunun kapatılması yerinde olacak olay benden çıktı zaten
en kötü kısmı şu ki insan kimi zaman "yahu ne ilgisi var, takıntı yapıyorsun olur mu öyle şey" diyecek birilerine ihtiyaç duyuyor
kendini doğrulamak için belki de
ama yorumların yönü sapınca hoş olmuyor gerçekten çok üzücü.

sanırım konunun kapatılması yerinde olacak olay benden çıktı zaten
en kötü kısmı şu ki insan kimi zaman "yahu ne ilgisi var, takıntı yapıyorsun olur mu öyle şey" diyecek birilerine ihtiyaç duyuyor
kendini doğrulamak için belki de
ama yorumların yönü sapınca hoş olmuyor gerçekten çok üzücü.

Katılıyorum bu yazdığına.. Bende yapıyorum bazen yani yorumlarımın yönü sapabiliyor ama bence de hoş olmuyor haklısın..

kader i Allah yaratmıştır kimse bağlayamaz inş.
bende talihsizlikler yaşadım ama Allah umut kesmiyorum. sizde ümidinzi yitirmeyin. dua ya devam

Büyü, muska ile ilgili konularda tartışmaya açık olduğu için yasak şekerim yarın büyük ihtimalle kapatılmış olur..

Ve üzgünüm ama dua ve pozitif düşünceden başka bir yol yok şuan için..

kader i Allah yaratmıştır kimse bağlayamaz inş.
bende talihsizlikler yaşadım ama Allah umut kesmiyorum. sizde ümidinzi yitirmeyin. dua ya devam

teşekkürler yorumunuz için
Allah umutsuz bırakmasın kimseyi

kader bağlılığına yani bir insana başka birileri tarafından büyü muska yapılmış olmasına ve bunların kişinin hayatını etkileyeceğine inananır mısınız?
maalesef çok fazla talihsizlik yaşıyorum ve yaşadıklarımı açıklayacak başka yol bulamadım. tek bir sonuca vardım "bende bir şey var"
bu konuda fikri olanları dinlemekten zevk duyarım

Canım siteye girince gördüm yazınızı. Dikkatimi çekti ve okudum. Size naçizane bir tavsiyem olucak:
Malesef iyi insanlar kadar bir okadar da çevremizde kötü insanlar mevcut. Allah cümlemizi korusun. Hakkınızda herşeyin hayırlısını isteyin. Belki sizin olmasını istediğiniz şeyler sizin için hayırlı olmayacak bir de bu yönden bakın olaya. İnanırım büyüde var nazarda bu işlerle uğraşanlarda. Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.
"Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm", ayetini yedişer kere sabah ve akşam okuyun bu sizin ferahlamanızı sağlar. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canım siteye girince gördüm yazınızı. Dikkatimi çekti ve okudum. Size naçizane bir tavsiyem olucak:
Malesef iyi insanlar kadar bir okadar da çevremizde kötü insanlar mevcut. Allah cümlemizi korusun. Hakkınızda herşeyin hayırlısını isteyin. Belki sizin olmasını istediğiniz şeyler sizin için hayırlı olmayacak bir de bu yönden bakın olaya. İnanırım büyüde var nazarda bu işlerle uğraşanlarda. Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.
"Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm", ayetini yedişer kere sabah ve akşam okuyun bu sizin ferahlamanızı sağlar. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

işte umduğum, aradığım ve beklediğim yardım
çok teşekkür ederim

felak ve nas surelerini dilinizden düşürmeyin derim ben de... ben çok faydasını gördüm sizle benzer şeyler yaşar ve düşünürken, her tünelin sonu aydınlık güzel düşünün, biraz daha güç :)

nazar gercekten cok etkılıdır.benımde aklıma geliyor bazen büyü falan.şüphelendiğim insanda çok.ALLAH HERKESİ KORUSUN. .

Back
X