• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadermı sımdı bu ?

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Nasıl anlatsam nerden baslasam bılemedım .
kocaman bı bosluktayım ıcımı dokmesem daha kotu olucam bılıyorum .
2bucuk senelık evlıyım esimle ayrılıgın esıgındeyız cok kotu gunler gecırıyorm evımde bırgun huzurumla oturamadm hıc bı zaman evınden ısıne ısınden evıne gelen bı adam olmadı olmucakta bılıyorum ama kımseye degıl dha 6 aylık cocuguma yanyorum annemlerde kalıyorm son 3 aydır kocam olacak denyo uyusturucu bagımlısı bu yuzden hep arkdas delısı oldu cok kotuyum hıc bır zaman kıcını kırıp oturmadı evınde duzelecem dıyor ınanmyorum cokta yalan soyluyor annesız babasız buyumus duzelmıyoor olmuyor her defasında aynı yalan napıcam bılmıyorumm bosanmakmı tek care ....

Cocugunuzun gelecegini düsünüyorsaniz, yani ona güzel bi gelecek vermek istiyorsaniz, uyusturucu kullanan bi babadan mümkün oldugu kadar uzak tutun...:KK14:

Gercekten evlılıgımın baslarnda cok ıyıydı . Sonrada cozuttu

Sizinki bile bile lades olmuş. Böyle bi evlilikte neden çocuk oldu ki. Kimseye ayril yada boşan demedim ama size diyorum ilerde uyuşturucu batağına saplanmis bi evlat istemiyorsanız ayrilin

Uyuşturucu bağımlısı kocadan çocuk yapmak.. Daha neler göreceğim acaba şu hayatta...

hamılelıgmde ve dogumda snra kullanmaya basladı dıye bılıyorm szce bılsydm bu cukura ne kendımı nede sucsuz gunahsız bı bebeği atarmmıydm ?

Baska ne yapabilirsinki , Bosanmak tek care gibi gorunuyor ...

En azindan kendjne yeni bir hayat kurarsin , ve cocugunla sakin bir hayat yasarsin....
O cocugunda gergin ortamda buyumesi iyi degil...

Bosanma konusunda kader arkadasiyiz....
Bide soyle dusunnn... bebegin babali ama mutsuz bir ortamdami buyutmek istersin yoksa babasiz ama bi o kadar mutlu bir ortamdami buyutmeyi istersin

Tercih senin......
Kendini nerde guvende hissediyosun...
Baba evindemi
Koca evindemi

2bucuk senelık evlıyım esimle ayrılıgın esıgındeyız cok kotu gunler gecırıyorm evımde bırgun huzurumla oturamadm hıc bı zaman evınden ısıne ısınden evıne gelen bı adam olmadı olmucakta bılıyorum ama kımseye degıl dha 6 aylık cocuguma yanyorum annemlerde kalıyorm son 3 aydır kocam olacak denyo uyusturucu bagımlısı bu yuzden hep arkdas delısı oldu cok kotuyum hıc bır zaman kıcını kırıp oturmadı evınde duzelecem dıyor ınanmyorum cokta yalan soyluyor annesız babasız buyumus duzelmıyoor olmuyor her defasında aynı yalan napıcam bılmıyorumm bosanmakmı tek care ....

evet kader..
ama olayların seyrini değiştiremezsiniz demek değil tabiki bu...

Bu adamı umursayan hiç mi büyüğü yok? Onlardan yardım isteseniz? Tedavi olsa? Uyuşturucudan önce iyiydi diyorsunuz, onu bu illetten kurtarabilseniz eski düzenine dönermi?
Tedaviden sonra onu arkadaş çevresinden de uzak tutmak gerekir. Farklı bir şehre yerleşmeniz mümkün olur mu?

Uyuşturucu gerçekten illet birşey. Boşanmak tek çaren zira tedavi kabul etmiyorsa ve bağımlılığı ilerliyorsa sonuçlar çok daha vahim olabilir.
Sanırım eşin uyuşturucu bağımlısı olmasından daha geçerli bir boşanma sebebi yoktur.

yarın uyuşturucuya para bulamadığında sizi ya da evladınızı satmaya yeltenmeyeceğini nereden bileceksiniz..ya da daha ikna edici şu cümleleri kurayım..
kız kardeşiniz uyuşturucu bağımlısı bir adamla evli olup 6 aylık bir bebeği olsaydı ona ne salık verirdiniz..

tedavi olmasını sağlayın bir şekilde.
aile büyüklerinden yardım isteyin.
eğer yürütmek niyetindeyseniz.

ama değilse çare açık ortada zaten.