En büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....Merhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.
Yanlış yere mi yorum yaptın?En büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....
Evet ailen yanlış seçimler yapmana sebep olmuş olabilir ama eminim bildikleri doğrular sebebiyle bunu yapmışlar bence bakış açını değiştirmelisin. Üniversite okudum diyorsun nasıl hiç arkadaş edinemedin açıktan mi okudun anlamadım.
Bence başına gelen en kötü şey kanser olmuş onu da atlatmissin umarım tekrarlamaz.
Yaşıyorsan ve saglikliysan mutlu olmak için çok fazla bir sebep aramana gerek yok diye düşünüyorum
Geçmiş için hayıflanarak bir arpa boyu yol alamazsınız. Hedeflerinize ulaşmak için bir yerden başlayıp bir adım atmanız gerekiyor.Merhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.
Bence yazdıklarım yanlış anlaşıldı, sağlıklıysan mutlu olmak için en büyük sebep bu bence sağlık varsa hayatta insan her şeyi başarabilir diye düşünüyorum, İzmir'de istediği işi yapsın sağlığı olmadıktan sonra nereye kadar devam edebilir, ama şuan elinde sağlığı varsa istediği yerde istediği işi yapabilir anlamında yazmıştım aslında. Konu sahibine karamsar olmamasını söylemeye çalışmıştım yani ama yine de ailesine cahil demesi doğru değil.Yanlış yere mi yorum yaptın?
Baban dindar olduğu için değil cahil olduğu için okumana izin vermemiş.İkinci üniversitemi 26 yaşında bitirdim.29 yaşında atandım.Geç evlendim.Geç kalmışlık denince içim sızlamıyor değil.Ama sen henüz 29 yaşında hayatının baharındasın Daha hiçbir şeye geç kalmadın emin ol.Yeter ki sağlığımız yerinde olsun.Gelmiş geçmiş olsun bu arada.Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece her şey olur.Merhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.
Şu sayfada gördüğüm en kötü yorumlardan biri olabilir.Bakış açısını değiştirmesi gereken siz olabilir misiniz?Bu nasıl bir kafa??En büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....
Evet ailen yanlış seçimler yapmana sebep olmuş olabilir ama eminim bildikleri doğrular sebebiyle bunu yapmışlar bence bakış açını değiştirmelisin. Üniversite okudum diyorsun nasıl hiç arkadaş edinemedin açıktan mi okudun anlamadım.
Bence başına gelen en kötü şey kanser olmuş onu da atlatmissin umarım tekrarlamaz.
Yaşıyorsan ve saglikliysan mutlu olmak için çok fazla bir sebep aramana gerek yok diye düşünüyorum
Üniversite okudun hiç arkadaşın olmadı mı?(Ne alaka)Hastalığın umarım tekrarlamaz .Kafanız yerinde değildi sanırım yazarken.Şu sayfada gördüğüm en kötü yorumlardan biri olabilir.Bakış açısını değiştirmesi gereken siz olabilir misiniz?Bu nasıl bir kafa??
Kız çocuğunu okutmamak zorla tesettüre sokmak cahillik değil mi ?En büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....
bu yorum saka mi ya? eger saka degilse ciddi ciddi oturup sunlari yazarken ne dusundunuz?En büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....
Daha çok gençsinMerhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.
Ailen yanlis secimler yapmana sebep olmus derken ne yapmiski konu sahibi her kizin hayali olan okumak, kendi calisip kendi parasini kazanmak, arkadaslar edinmek,belirli bir yastan sonra kendi kararlarini kendi verebilmek bunlar gayet olmasi gereken yanlis secimlermi cidden bunlar inanamiyorum yaa pesssEn büyük hatayı aileni yok saymakla yapıyorsun. Onlara cahil demekle....
Geçmiş geçti gitti. Önünüze bakın artık. 29 yaş çağımız için erken bir yaş. Geç kaldım diye hayıflanarak vakit geçirmeyin daha fazla.Merhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?