Merhaba iyi günler herkese bugün foruma yeni kayıt oldum.Gerçekten yanlız olduğum ve kendimi yanlız hissettiğim bir anda buraya yazmak istedim.Ocak ayında 29 yaşıma gireceğim bu yaşıma kadar hiç mutlu günüm olmadı hayatımdan size bahsetmek istiyorum doğuda cahil ailenin çocuğu olarak geldim dünyaya beni küçük yaşta zorla tesettüre soktular hayır diyemedim zaten çok ezik içe kapanık bir kızdım sürekli dayakta yerdim .Babam çok dindar olduğu için lise sonrası okumama karşıydı bu yüzden üniversiteye 23 yaşımda baslayabildim diyetisyenlik okudum fakat okurken kansere yakalandığım için doğru durüst birşey öğrenemeden mezun oldum.Evet okulu bitirdim ve zorla soktukları tesettürden çıktım ama hayatım boyunca yaşayamadığım o kadar çok şey var ki hiç deniz görmedim mesela hiç arkadaşlarım olmadı yapayanlızım hiç gezemedim diğer kızlar gibi giyinemedim 29 yaşına girecem hiç çalışıp kendi paramı kazanamadım hayallerim vardı İzmirde kendi kliniğimi açmak ama ne param var ne de kalacak yerim çıkmazda gibi hissediyorum hiçbir şey gönlümce olmadı bu hayatta ve hayata çok geç kalmış hissediyorum.