Canim insanlar kapısında güvenlik bulunan hastahane ortamında bicaklaniyor,dişleri yerinden sokulunceye kadar şiddete maruz kalıyor ... Bence bize işin kılıcı lazımArkadaşlar Merhaba,
Son zamanlarda olanlar olsun, bundan öncekiler olsun belki bir kişiye faydası olur.
Bakanlık bir uygulama yapmış, kız kardeşim polislik sınavlarına hazırlanıyor o söyledi. Annem kardeşim ben indirdik. Allah korusun eş olur başka bir şiddet olur polise ihtiyacınız olur bu program sayesinde polisten yardım isteyebiliyormuşsunuz. İhtiyacı olan olur belki bu sebeple öğrendiğim bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Google store veya App Store dan indirebiliyorsunuz.
Canim insanlar kapısında güvenlik bulunan hastahane ortamında bicaklaniyor,dişleri yerinden sokulunceye kadar şiddete maruz kalıyor ... Bence bize işin kılıcı lazım.Akilli telefona indirilen program ,uygulama filan kimseyi korumaz..girtlaginin kesilmesi yarım dakikalık iş caniler için
Doğru söylüyorsun...belki bir kişiye faydası dokunurÇok haklısın canım , bizde annemlerle öyle konuştuk ama ne bilim belki yine de bir kişiye faydası olur belki diye paylaşmak istedim. 1 saat önce öğrendim bende bu programı. Keşke birşeyler yapabilsek , ve artık hiçbir kadının kılına zarar gelmese.
Evet bir de lütfen gereksiz yere basıp polis kapıya gelince "oluyor mu diye denemiştik" demeyin. Böyleleri de var
Teorik olarak harika bir uygulama olsa da gerçek hayatta işe yarar mı ?
Hastanede kadın bıçaklandı. Onca insanın olduğu, polisin olduğu yerde.
Keşke böyle uygulamalar yapacaklarına uzaklaştırma kararına başka bir çözüm bulsalar mesela bu uzaklaştırma kararı olan vatandaşlara bir çip takıp kadına yaklaşınca direkt alarm falan ötse. Poliste gidip direkt atsa bunları mapusa.
Ütopik düşünce kabul ediyorum ama neden olmasın ?
Kötü niyetle yapmıyorlardır belki ama özellikle ilk çıktığı günlerde epeyce meşgul etti polisleri bu anonslar.Onlar için de sanırım ceza yaptırımı yapacaklarmış
Benim eski erkek arkadaşım tehdit ettigi için polise başvurdum bu kades uygulamasini indirtti 5dakka içinde geliyorlar dedi ama uygulamayi kullanmak icin telefon konumunun açık olması gerekiyormuş. Bigun iş çıkışıma geldi o an onu görünce aklıma o telefonu alıp uygulamaya basmak 10 dakikamj aldı korkudan konum açmadım için gitmedi. Sonra farkettim açtım ama cigligima allahtan çalıştım yer kalabalık kurtuldumTeorik olarak harika bir uygulama olsa da gerçek hayatta işe yarar mı ?
Hastanede kadın bıçaklandı. Onca insanın olduğu, polisin olduğu yerde.
Keşke böyle uygulamalar yapacaklarına uzaklaştırma kararına başka bir çözüm bulsalar mesela bu uzaklaştırma kararı olan vatandaşlara bir çip takıp kadına yaklaşınca direkt alarm falan ötse. Poliste gidip direkt atsa bunları mapusa.
Ütopik düşünce kabul ediyorum ama neden olmasın ?
Allah onu kahretsin.Benim eski erkek arkadaşım tehdit ettigi için polise başvurdum bu kades uygulamasini indirtti 5dakka içinde geliyorlar dedi ama uygulamayi kullanmak icin telefon konumunun açık olması gerekiyormuş. Bigun iş çıkışıma geldi o an onu görünce aklıma o telefonu alıp uygulamaya basmak 10 dakikamj aldı korkudan konum açmadım için gitmedi. Sonra farkettim açtım ama cigligima allahtan çalıştım yer kalabalık kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?