merhabalar aldınızmı örtüleri bende inceliyorum gri düşünüyorum ama koltuklarımda sırt minderi var bu ürünü alan kimse yok etrafımda
evet aldım ama henüz kullanmadım. 2-3 hafta içinde kendi evimize taşınacağız o zaman kullanacağım. beklediğimden daha ince likralı bir kumaş geldi. alttaki açık rengi belli eder mi bilmem.. bu arada ben acı kahve rengini aldım..
mrb bende almak istiyorum ama fiyat bilgisi bulamıyorum size ne kadara mal oldu ?
merhabalar.. koltuklarımı kanepelerimi silmekten bıktım artık.. sildikçe de kararıyorlar zatenakz tekstil sitesinde şu kadife kılıfları gördüm ama ne renk alsam bilemiyorum.. çiçekli dekoratif kırlentlerden diktireceğim onlara uygun ne renk olabilir sizce???
Eki Görüntüle 596434
kanepelerim şunlar.. polar örtü sermekten de bıktım zaten topaklanma yaptı
Eki Görüntüle 596433
Merhabalar acaba bu akz tekstilden örtü alıp kullandınız mı? bende kadife strec örtülerden beğendim hatta telefon edip görüştüm ama ihracattaki yogunluk odlayısıyla,1 ay kadar sonra özel dikim sipairşi alabileceklerini söylediler. İnternet üzerinden oldugu için biraz kafama takılıyorda o yüzden size sormal istedim..
eger aldıysnız acaba koltuklarınıza tam oturdu mu? yada başka bir sorun yaşadınız mı? şimdiden çok teşekkürler sevgiler
Bu senenin başından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Gören herkes yeni bir takım aldım sanıyor. Kullandikca biraz esniyor ama yikaninca topluyor tekrar. Tavsiye ederim.
merhabalar.. koltuklarımı kanepelerimi silmekten bıktım artık.. sildikçe de kararıyorlar zatenakz tekstil sitesinde şu kadife kılıfları gördüm ama ne renk alsam bilemiyorum.. çiçekli dekoratif kırlentlerden diktireceğim onlara uygun ne renk olabilir sizce???
Eki Görüntüle 596434
kanepelerim şunlar.. polar örtü sermekten de bıktım zaten topaklanma yaptı
Eki Görüntüle 596433
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?