kadıköy acıbademde deneyen arkadaşlar

kdıköy acıbademde tüp bebek deneyen arkdaşlar tecrübelerinizi paylşırsanız çok sevinirim
merhabalar doğa,ben kadıköy acıbadem hastanesinde microenjeksiyon tedavisi gördüm...doktorum cem demirel...ikinci denemem sonucunda ikizlerime kavuştum...acıbadem hastanesini düşünürsen hiç tereddüt etme derim,çünkü cem demirel ve ekibi gerçekten çok ilgili ve profesyonel...memnun kalacağına eminim...sevgiler...

bu arada tüp bebek merkezleri başlığı altında cem demirel e gidenler topiğine girersen daha iyi olur,çünkü bizler genelde orada yazışıyoruz...

saol dorascım ben ilk denememi orda yaptırmıştım ama transferi deniz hanım yaptı hiç güvenmiyodum ona zaten bu defa kesinlikle cem beyin yapmasını isticem.çok şanslıyız ki doktorumuz pozitif bir insan iyiki bu merkezi seçmişiz

benimde 15 martta transferim oldu.sonuç negatif...çok üzüldük ama yapılacak bişey yok.acıbadem çok iyi bir hastane.cem bey mükemmel bir doktor.birkaç ay dinlendikten sonra yeniden gideceğiz.rabbim herksin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…