ssparil Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2010 22 0 86 İstanbul 13 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ssparil #1 merhaba kadıköyde ki altın çocuklar kuaförde gelin saçı,makyajı yaptıran var mı? Pazar günü oraya gelin saçı yaptıracağım ama yinede endişeleniyorum.
merhaba kadıköyde ki altın çocuklar kuaförde gelin saçı,makyajı yaptıran var mı? Pazar günü oraya gelin saçı yaptıracağım ama yinede endişeleniyorum.
leylak24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2010 143 5 66 Diğer 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ssparil #2 Bu kuaförde gelinbaşı yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Y yeshillim88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2014 15 2 3 37 25 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ssparil #3 Evet bende burada yaptirmayi düsünüyorum evimize cok yakin oldugunu icin ve Leyla Kamis cok iyi gelin makyaji yapiyor diye duydum ama gidipte yaptiran var mi acaba?
Evet bende burada yaptirmayi düsünüyorum evimize cok yakin oldugunu icin ve Leyla Kamis cok iyi gelin makyaji yapiyor diye duydum ama gidipte yaptiran var mi acaba?