kadıköy şifa ataşehir emel balkan hakkında bilgisi olan var mı??

kitty_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
807
0
96
İstanbul
merhabalar,ben 2 hafta sonra Emel Balkan'a randevu aldım tavsiye üzerine. Daha evvel gitmiş olan var mı aramızda?? doktor hanımın internet sitesi de var ve bana çok tecrübeli çok iyi gibi geldi inşallah yanılmam. uzun süredir iyi bir doktor arayşındaydım umarım bu iyidir..

Merhaba kitty...
Emel Balkan, benim eltimin ve görümcemin gebeliklerini takip edip doğumlarıni gerçekleştiren doktor..
İnanilmaz güzel şeyler duydum hep hakkında, ama benim evim karşıda oldugundan ben kendisine gidemiyorum :(
Çok bilgili, ilgili, ve başarili bir doktor...(gorumcem eski ilac mümessili oldugundan doktor konusunda cok secicidir).
İnşallah sen de memnun kalırsin...

Merhaba kitty...
Emel Balkan, benim eltimin ve görümcemin gebeliklerini takip edip doğumlarıni gerçekleştiren doktor..
İnanilmaz güzel şeyler duydum hep hakkında, ama benim evim karşıda oldugundan ben kendisine gidemiyorum :(
Çok bilgili, ilgili, ve başarili bir doktor...(gorumcem eski ilac mümessili oldugundan doktor konusunda cok secicidir).
İnşallah sen de memnun kalırsin...

çok teşekkür ederim mesajını yeni görüyorum...ama bu zaman zarfında kendisine 2 kez gittim ve dediğin gibi gerçekten çok bilgili ilgili bir doktor..normal doğum konusunda çok destekliyor en önemlisi de bu bence......

Senin de memnun kalmana cok sevindim :)
Eltimin suyu gece gelmisti, hemen hastaneye gittik...gece 1.00 gibi evinden kalkti geldi Emel hanim (nobetci doktor olmasina ragmen kendisi muayene etti eltimi).
Henuz gerekli aciklik olmadigi icin sabaha kadar beklemeyi uygun gordu. Aslinda eltimin acikligi cok cok azdi, ve sabaha kadar fazla acilma olmayacagini soyledi, ama eltim sabaha kadar beklemek istedi.
Emel hanim sabah gorusmek uzere diyerek evine döndü ve sabah 6.30da hastanedeydi..ben bunu cok takdir ettim...
Malesef sabah da yeterli acilma olmadigi gibi bebek de dogum yoluna inmedigi icin sezaryana aldi eltimi..
Ama allaha şükür her şey çok iyi gitti...

Umarım sen de hep memnun kalırsın :)

Tedavi için İstanbul'a geldiğimizde kendisinin 3-4 ay hastasıydım. Evet herseyiniz yolunda gidiyorsa iyi bir doktor olabilir ama kaptan dalgalı denizde belli olur. 2 senedir bebegimiz olmayınca benden hsg - rahim filmi istedi.. sonucu götürdüm. Hayatında kaç tane hsg sonucu gördü bilmiyorum ama sonucların kötü normal yoldan bebegin olamaz tüp yaptır dedi sonra durdu o da zor ama.. dedi. kelimeler boğazımda düğümlendi konusamadan çıktım. beni böyle teşhis koymadan, yönlendirmeden, yanlış bir tavırla oradan gönderdiği için çok kırıldım üzüldüm. şu an hamileyim. normal yoldan hiçbir sorunumuz cıkmadı rabbime şükür.. kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini asla da affetmeyeceğim..

Benim erken doğum yaptığımı acil olarak hastaneye yatmam gerektiğini bir gün önce bilememiştir kendisi.. On gün sorna randevuya çağırdı ve bir gün sonra ağrılarımın doğum ağrısı olduğu belli oldu ve erken doğan bebeğimi kaybettim.kanımda yüksek crp çıktı ve o bizi saatlerce ilaç yazmak için bekletti. Bu kadar acil bir durumu farkedemedi tavsiye etmiyorum kesinlikle

bu arada ertesi gün tüm aramalarımza dönüş yapmadı başka bir hastane ve tanımadığıum bir doktor tarafından acil olarak doğum yaptım ya yolda ya da evde doğum yapıp ölebilrdim bile..

Benim erken doğum yaptığımı acil olarak hastaneye yatmam gerektiğini bir gün önce bilememiştir kendisi.. On gün sorna randevuya çağırdı ve bir gün sonra ağrılarımın doğum ağrısı olduğu belli oldu ve erken doğan bebeğimi kaybettim.kanımda yüksek crp çıktı ve o bizi saatlerce ilaç yazmak için bekletti. Bu kadar acil bir durumu farkedemedi tavsiye etmiyorum kesinlikle

başın sağolsun kardeşim Allah yardımcın olsun

bu arada ertesi gün tüm aramalarımza dönüş yapmadı başka bir hastane ve tanımadığıum bir doktor tarafından acil olarak doğum yaptım ya yolda ya da evde doğum yapıp ölebilrdim bile..
Basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah sabir versin , şok oldum bu nasil bi ihmaldir!!! İnanilir gibi degil.. Allah'im istediginiz zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah..

Basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah sabir versin , şok oldum bu nasil bi ihmaldir!!! İnanilir gibi degil.. Allah'im istediginiz zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah..
amin canım benim bebeğimi kaybetmem takdiri ilahi olacağı varmış elbetteki ama ilgisizlik beni çok üzdü .. Teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar dilerim

2015 aralık ayında tavsiye üzerine kontrole gittim..gözü kapalı dış gebelik teşhisi koydu..gülen yüzüyle yüksek ihtimal dış gebelik deyişi ve raporuma teşhis olarak yazışı gözümün önünden gitmiyor..günlerce uyuyamadım forumdan dış gebelikle ilgili bütün yaşanmışlıkları okudum.. Çevreme verdiğim huzursuzlukta cabası.. 4,5 aylık hamileyim ve şükür bebeğim büyüyor.. Ama ben bu hnm yüzünden bebeğim kıpırdayana kadar kendimi hamile gibi hissedemedim.. Allah birdaha düşürmesin.. Düşmanıma dahi tavsiye etmiyorum...

Ben de 2015 agustosunda hamileligimi ogrendigimde gittim kendisine henuz adetim 3 gun gecmisti ve keseyi goremeyince dis gebelik olabilecegini soyledi bir anda dunya basimiza yikildi keseyi gormemiz bir kac gun surdu sonunda rahatladik ama bir anne adayina henuz erken oldugu icin goremiyor olabilecegimizi biraz beklememiz gerekir seklinde telkinlerde bulunsaydi cok daha dogru olurdu

Daha sonra kendisine hastasi olarak devam ettim ve bebegimin beyninde kist gordugunu soylerek beni capaya yonlendirdi (bu bir kist degilmis cok sukur ) ve sonra hic bir sekilde ilgilenmedi bebegim suan gayet saglikli allahimiza sukur ama hastasiyla biraz daha empati kurmayi bilmesi gerekir diye dusunuyorum iyi bir doktor olabilie ama gebelik takibi icin tavsiye etmiyorum

okuduklarım ve çevremden duyduklarıma göre sanırım biraz fazla pimpirikli bir doktor, tabiki anne ve bebek asla ihmale gelmez, ama yine de herkese her zaman şüphe ile yaklaşım da çok doğru değil. anneye ve bebeğine güvendiğini hissettirmeli bir doktor. çok şükür benim ilk kadın doğumcum ilk hamileliğim sebebiyle tanıştığım yasemin yakut bana böyle hissettirdi, şuan 2.gebeliğim ve inşallah yine birlikte güzel devam edeceğiz bu yolda ve hayırlısıyla sağlıkla kucaklayacağız bebeğimizi. hepimize sağlıklı gebelik ve doğum süreci olsun inşallah.

ben hiç memnun kalmadım...kendi doktorumu bırakıp başka bir doktora da muayene olmak istedim..Emel Hanım'a gittim... genel olarak baktırmak istedim..sağ karnıma bastırarak yapışıklık olduğunu söyledi !!! kendi doktorumu aradım yapışıklık varmış dedim, onun için hsg çektirmem gerektiğini söyledi..o şekilde belli olamayacağını söyledi ve dalga geçti...Emel Hanım kan tahlili bile istemedi...hiç ama hiç memnun kalmadım, verdiğim paraya da yazık oldu...üstelik moralimi de bozması cabası !!! Hsg çektirdim ve sonuçlar çok şükür temiz çıktı...Karın üstüne bastırarak hsg çeken doktoru da gördük !

Üstelik hsg sonrası çok şükür
ben hiç memnun kalmadım...kendi doktorumu bırakıp başka bir doktora da muayene olmak istedim..Emel Hanım'a gittim... genel olarak baktırmak istedim..sağ karnıma bastırarak yapışıklık olduğunu söyledi . kendi doktorumu aradım yapışıklık varmış dedim, onun için hsg çektirmem gerektiğini söyledi..o şekilde belli olamayacağını söyledi ve şaşırdı..Emel Hanım kan tahlili bile istemedi...hiç ama hiç memnun kalmadım, verdiğim paraya da yazık oldu...üstelik moralimi de bozması cabası ... Hsg çektirdim ve sonuçlar çok şükür temiz çıktı...

Back
X