Merhaba kitty...
Emel Balkan, benim eltimin ve görümcemin gebeliklerini takip edip doğumlarıni gerçekleştiren doktor..
İnanilmaz güzel şeyler duydum hep hakkında, ama benim evim karşıda oldugundan ben kendisine gidemiyorum
Çok bilgili, ilgili, ve başarili bir doktor...(gorumcem eski ilac mümessili oldugundan doktor konusunda cok secicidir).
İnşallah sen de memnun kalırsin...
Benim erken doğum yaptığımı acil olarak hastaneye yatmam gerektiğini bir gün önce bilememiştir kendisi.. On gün sorna randevuya çağırdı ve bir gün sonra ağrılarımın doğum ağrısı olduğu belli oldu ve erken doğan bebeğimi kaybettim.kanımda yüksek crp çıktı ve o bizi saatlerce ilaç yazmak için bekletti. Bu kadar acil bir durumu farkedemedi tavsiye etmiyorum kesinlikle
Basiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah sabir versin , şok oldum bu nasil bi ihmaldir!!! İnanilir gibi degil.. Allah'im istediginiz zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah..bu arada ertesi gün tüm aramalarımza dönüş yapmadı başka bir hastane ve tanımadığıum bir doktor tarafından acil olarak doğum yaptım ya yolda ya da evde doğum yapıp ölebilrdim bile..
amin canım benim bebeğimi kaybetmem takdiri ilahi olacağı varmış elbetteki ama ilgisizlik beni çok üzdü .. Teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar dilerimBasiniz sagolsun cok uzuldum.. Allah sabir versin , şok oldum bu nasil bi ihmaldir!!! İnanilir gibi degil.. Allah'im istediginiz zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah..
ben hiç memnun kalmadım...kendi doktorumu bırakıp başka bir doktora da muayene olmak istedim..Emel Hanım'a gittim... genel olarak baktırmak istedim..sağ karnıma bastırarak yapışıklık olduğunu söyledi . kendi doktorumu aradım yapışıklık varmış dedim, onun için hsg çektirmem gerektiğini söyledi..o şekilde belli olamayacağını söyledi ve şaşırdı..Emel Hanım kan tahlili bile istemedi...hiç ama hiç memnun kalmadım, verdiğim paraya da yazık oldu...üstelik moralimi de bozması cabası ... Hsg çektirdim ve sonuçlar çok şükür temiz çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?