kadin dogum doktoru ariyorum!! lutfen yardimmm!!

arkadaslar merhabalar konuyu ben acmistim ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. ben doktorumu buldum glb. fatih medical parkta esra cebi. gittigim doktorlar icinde en guven vereni. ilk muayeneye gittigimde aklima gelebilecek butun sorularii ben sormadan yanitladi. telini verdi ve watsapp araciligiyla ne zmn bisey sormak istesem cvp veriyor. doguma da saat kac olursa olsun gelcegini soyledi. hastane biraz pahali gerci. normal 1950, sezaryen 2950 imis. ama pazarlik etmeyi dusunuyoruz. hala doktor bulamayan varsa tavsiye ederim
Normal çok pahalıymış gerçekten

bende 37+5 günlk hamileyim, nisa hastanesi münübe aydoğan hanımefendye gdiyorm ilgili bir bayan tavsye ederimm

İncirli ethica hastanesinde Ugur Kal i tavsiye ederim muhtesem birisi ve normal dogum istiyorsanda eger sartlarin uygunsa asla sezeryan yolunu secmez.gercekten gerekliyse sezeryana alir ve son derce sicak bir insan zaten isinin ehli.Ben bir docente gidiyordum son haftalarda bana bebegin beyin kan akiminda sorun var zart var zurt var diye sezeryana gun aldirdi ben de cok tanidigimiza dogum yaptiran ugur beye kostum boyle boyle dedim hikaye yazmis dedi ve kendisiyle guzel bir dogum yaptim hemde gerekli olmazsa epiyoztami yapmiyor bu sayede dikis agrisida cekmedim.Ethica da ki doktorlardan ufak biraz daha pahalidir eger daha uygun dersen ethica da birde erkan bey var o da cok iyiymis yine ugur bey gibi birisiymis.Ama ugur bey ve erkan bey on numaradir hem zeytinburnuna cok yakin ben suan 2. Hamileligimi yasiyorum atasehirden kalkip oraya gidiyorum dusun

ben besiktasta oturuyorum,onumuzdeki sene hamile kalmayi dusunuyorum,simdiden dogum sigortami yaptirdim ama hastane konusunda kararsizim.Fulya acibadem istiyorum ama fiyatlari cok pahali,ozel hastanelerden hangisini tavsiye edersiniz ?

Canım merhaba, aynı sorunu yaşadım içime sinmedi hiç doktorlar,Medicana (Bakırköy) Düzgün Beye gitmiştim birçok öğretmen arkadaşımda onda doğum yaptı hayatımda görüp görebileceğim en iyi doktor diyorum. Tek sorun bizim sezeryan istemememizdi, genelde öyle oluyormuş,şu anda Ethica Erkan Beye gidiyorum ve ondanda memnunum.(Artı olarak Fiyatları daha uygun) Özel bir sorun olursa mesaj atman yeterli,sevgiler.
Mrb erkan beyle doğum yaptınızmı. Ben de şuan ona gidiyorum. Çok memnunum. Normal mi sezeryanmı oldu? Hastane hemşireler nasıldı acaba ?

Mrb erkan beyle doğum yaptınızmı. Ben de şuan ona gidiyorum. Çok memnunum. Normal mi sezeryanmı oldu? Hastane hemşireler nasıldı acaba ?
Merhaba evet 1.5 aylik bir oglusumuz var. Erkan beyden de hemsiresi İlknur hanimdan da inanilmaz memnunum.Erkan bey ne zaman neye mudehale edeceginiz cok iyi bilen biri,normal dogum yaptim kendisi de normal dogum taraftari zaten.Biz üc arkadas onda dogum yaptik.Bir arkadasimiz haric ikimiz normal yaptik digeri mecburen sezeryan oldu bebek kakasini yutmustu cunku.Ailemizin doktoru Erkan Akan :-) Selamimi soylersiniz ;-) Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi.

Merhaba evet 1.5 aylik bir oglusumuz var. Erkan beyden de hemsiresi İlknur hanimdan da inanilmaz memnunum.Erkan bey ne zaman neye mudehale edeceginiz cok iyi bilen biri,normal dogum yaptim kendisi de normal dogum taraftari zaten.Biz üc arkadas onda dogum yaptik.Bir arkadasimiz haric ikimiz normal yaptik digeri mecburen sezeryan oldu bebek kakasini yutmustu cunku.Ailemizin doktoru Erkan Akan :-) Selamimi soylersiniz ;-) Hayirli olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi.
merhaba, doğum fiyatları nedir acaba

Merhaba sevgili arkadaşlarım Acıbadem hastanelerinde doğum yapmak için sigorta yaptırmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.
merhaba;
acıbadem cıhat unluye gıtmeyı dusunuyorum .. sıgorta ıle ılgılı bana detaylı bılgı verebılırmısınız lutfen

ben besiktasta oturuyorum,onumuzdeki sene hamile kalmayi dusunuyorum,simdiden dogum sigortami yaptirdim ama hastane konusunda kararsizim.Fulya acibadem istiyorum ama fiyatlari cok pahali,ozel hastanelerden hangisini tavsiye edersiniz ?
merhaba acıbadem b.köy dusunuyorum.. fıyatlar hakkında bılgınız varmı herhangı bır yere karar verdınız mı

Şişli’de, Kadıoğlu hastanesinde İzzet Bahar’ı öneririm. Hem de SGK anlaşması var. Sadece fark çıkıyor.

Back
X