Kadın doğum doktoru / hastane tavsiye

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul
ARKADAŞLAR MERHABA;
ablam 8 haftalık hamile eşi işi nedeniyle yurtdışında çalışıyor ablam bizimle kalıyor. kartalda oturuyoruz. bu hafta kartal umut hastanesinde fatih beye gittik ilk dr gidişimiz ve toplam 10 dk surdu muyanemiz. hiç açıklaycı bir konuşma yapılmadı tavsiyelerde bulunulmadı açıkcası benimde ablamında kafasında soru işaretleri kaldı bende bebek düşündüğüm için yakından ilgileniyorum bu konuyla. pendik şifa has. soner bey maltepe bölgede ise merve hanım tavsiye ediliyo. sizinde tecrubelerinizi yorumlarını almak istedim bize önerebilceğiniz memnun kaldığınız ilgili bir dr tavsiye edebilir misiniz.

teşekkürler.

Vallahi size uzak olur mu bilmem ama Ataşehir avisenna Hastanesi soner bey ilgili hastasını düşünen her sorulan soruya güler yuzle cvb veren dogumdan sonra bile cocuk dokturu olmamasina ragmen bebeginizi soran ve ilgilenen isinin hakkini veren bir doktor tavsiye ederim zira benim ikinci dogumum olucak kendisiyle

Canım mrb. Ben şuan 18+5 haftadadayım. Pendik şifa'da Soner Bey'e kontrollerimi oluyorum. Testlerimi devlette yaptırıyorum. Şuan için Soner Bey'den memnunum. Sorduğum her soruya cevap alabiliyorum. Birde sana soru bırakmıyor zaten kedisi anlatıyor herşeyi. Sanırım kendisi de epiduralde uzmanmış birkaç yerde okudum.

canım ilgin için çok teşekkür ederim. soner beyi bende çok duydum senin dediği gibi epiduraldede uzmanmış. kısmetse önümüzde ki ay soner beye gitmeyi düşünüyoruz.

Uzm.Dr. Ferda Erbay daha önce çeşitli hastanelerde çalışmış en son pendik şifa şuanda tuzla gisbir hastanesinde görev yapıyormuş çok duyuyorum adını bilgisi olan var mıdır?

Uzm.Dr. Ferda Erbay daha önce çeşitli hastanelerde çalışmış en son pendik şifa şuanda tuzla gisbir hastanesinde görev yapıyormuş çok duyuyorum adını bilgisi olan var mıdır?

bu doktoru bılmıyorum yardımcı olmak ısterdım :S pendık bolgeyı ıyı dıyorlar mustafa bey cok tavsıye edılıyormus bı arastır ıstersen

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…