merhaba, ben 6 haftalık hamileyim, Ankara'da yaşıyorum. Kendime iyi bir doktor arıyorum. Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Erdem'in adını çok duydum. Hastaneyi aradım, orda hasta bakmıyormuş, muayenehanesi varmış ama numarasını vermediler. Araştırdım ama muayenehanesinin numarasını bulamadım. Bu doktora gidenler varsa bana bilgi verebilirler mi acaba? şimdiden çok teşekkürler..
merhaba.ben sana iletişim bilgilerini veriyim.Ahmet Bey in muayenehanesi ANKARA Balgat ta Özel Koru Hastanesinin yanında.
tel no: 0 312 284 47 67
muayenehanesinde saat 17:00 dan sonra bakıyor.sen önceden randevu alıyorsun.
bence çok mükemmel bir doktor gitmeni tavsiye ederim.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..Canım çok iyi bir doktor güvenerek gidebilirsinn
Bilgiler için çok çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz..
rica ederim canım. ben yaklaşık 2 aydır gidiyorum bebek tedavisi için çok memnunum. sen de gidince tekrar yaz. bakalım sen nasıl bulacaksın.
Merhaba, ben eşimin de isteğiyle Özel Tobb ETÜ Hastanesine gitmeye başladım (eşimden dolayı indirimli ücretler, o yüzden burayı tercih ettik) Doktorum Dr. Cemil Kaya ve şimdilik memnunum ama bir problem olursa mutlaka Dr Ahmet Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Gidersem size tekrar yazarım. İlginize çok teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..
Merhabalar, ben de Ahmet Erdem hocanın methini çok duydum ve eğer hamile olursam kesinlikle ona gitmek isterim.
Ben eylül bigi araştırmalar yapıyordum, o sıralarda muayenehanesi Koru Hastanesinde değil de Koru Hastanesinin arkasında diye bilgi almıştım. Nası bi bağlantıları var bilmiyorum ama sanırım Koru da gerçekleştiriliyor doğumlar..
Bahsettiğim gibi, yine eylül ayında arayıp sormuştum, 250 tl ydi muayene ücreti, güncel bilgisi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?