S Selvigul Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 4 0 86 43 Antalya 4 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvigul #1 Selam Arkadaşlar, Dört aylık hamileyim, Eskişehirde tavsiye edebileceğiniz konusunda uzman ve ilgili kadın doğum doktoru var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim. Son düzenleme: 4 Şubat 2009
Selam Arkadaşlar, Dört aylık hamileyim, Eskişehirde tavsiye edebileceğiniz konusunda uzman ve ilgili kadın doğum doktoru var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.
S Selvigul Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 4 0 86 43 Antalya 4 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvigul #2 Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen.. Hiç kimsenin tavsiye edebileceği bir kadın doğum doktoru yok mu??
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen.. Hiç kimsenin tavsiye edebileceği bir kadın doğum doktoru yok mu??
balxixmnur Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 2.806 18 116 45 Diğer 10 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvigul #3 hakikaten kimse yazmamış cnm. işlerim yoğunluğundan bende görmemişim kusura bakma. anadolu hastanesinde Ramazan Bayırlı benim doktorum. Diğer doktorlarda iyi orada. çok güzel ilgileniyorlar.
hakikaten kimse yazmamış cnm. işlerim yoğunluğundan bende görmemişim kusura bakma. anadolu hastanesinde Ramazan Bayırlı benim doktorum. Diğer doktorlarda iyi orada. çok güzel ilgileniyorlar.
G gulllcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2009 1 0 86 45 İstanbul 23 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Selvigul #4 Merhaba, Eskişehirde bulunduğum zamanlarda bir çok doktora gitmiştim ama beni en çok rahatlatan ve memnun bırakan Ramazan bey oldu. Tavsiye ederim.
Merhaba, Eskişehirde bulunduğum zamanlarda bir çok doktora gitmiştim ama beni en çok rahatlatan ve memnun bırakan Ramazan bey oldu. Tavsiye ederim.