kadın doğum muayenesi için normal süre ne kadar?istanbul

teodora1623

hayat buymuş...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
234
18
318
selam arkadaşlar.ben özel hastanede kontrol oluyorum.21. haftamdayım.yanlız anlamadığım doktoruma gittiğimde en fazla 5 dk içerde kalmam.acaba anormal mi.siz doktorunuzla muayenede kaç dakika kalıyorsunuz.ultrasonda en fazla ama en fazla 2 dakika bakıyor.benimde kafamda soru işareti kaldı.hizmet hastanesine gitmek istiyorum.sizin doktorlarınız nasıl ve ne kadar muayene ediyor usg de özellikle.bir bilgisi olan yazsın lütfen.çok yoğun bir doktor da değil doktorum.bi anormallik var gibi...birde önerebileceğiniz bir hastane ve doktor varmı.avrupa yakasında bahçelievler-avcılar arası olabilir.cevap yazarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
ben 15 dk falan kalırdım doktorun yanında, özeldi benim de... ayrıntılı usg gibi özel bir durum olduğunda 25-30 dk da kaldığım oldu. senin bahsettiğin 5 dk az geldi bana da... ama ben anadolu yakasındayım, karşıyı bilmiyorum... umarım iyi bir doktor ve hastane tavsiyesi olur sana da... sağlıcakla kal..

yeni gitmeye başladığın bi dr sa sadece prosödürü uygulayıp yolluyodur zamanla git geller ve senin soruların çoğaldıkca zman artar ben bi kaç gitmemden sonra sırf hal hatır süresi 10 dkk yı geçiyodu doğal olarak muayenede 30 dkk dan az olmuyodu dr dan bilgisi adına memnunsan bikaç kez daha git duruma göre değiştirirsin

bende bugün tamda bu sebeple gıcık oldum.14 haftalık hamileyim,odaya girer girmez ultrason bölümüne alıyorlar,sonra baş çevresi karın çevresi ve bacak ölçümü yapılıp ardındanda şöyle bir genel bakınılıp oda 1 dk. falandır muayene bitiyor.sonra bildiğim bi iki klasik cümle beslenmene dikkat et falan filan derken bitiyor ve iyi günler deniyor.
nene hatun hastanesine gidiyorum,pendik civarında başka önerebileceğiniz muayenesi ultrasonu biraz daha uzun sürecek olan hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.

yeni gitmeye başladığın bi dr sa sadece prosödürü uygulayıp yolluyodur zamanla git geller ve senin soruların çoğaldıkca zman artar ben bi kaç gitmemden sonra sırf hal hatır süresi 10 dkk yı geçiyodu doğal olarak muayenede 30 dkk dan az olmuyodu dr dan bilgisi adına memnunsan bikaç kez daha git duruma göre değiştirirsin

ben yaklaşık 7.haftamdan beri gidiyorum doktoruma ve ilk başlarda 10 günde bir şimdide 15 günde bir çağırıyor.çok işkillendim artık.18 de 20 de 22 de yani normali bumu sizde böylemi gidiyorsunnuz.hadi muayeneyi geçtim stili odur diyelim.bilemiyorum.aynı hastanenin başka doktorunu deneyeceğim başka çarem yok.kıl kaptım bir kere:)bence tek doktorla kalmamamıibu hafta sonu başka hastaneye başka bir doktora gittim yaklaşık 40 dk içerde kaldım.dikkatli bir şekilde bilgilerimi aldı yaklaşık 10-15 dk da usg de baktı.tek tek tüm organlara.bacak kol kemiklerine.çok memnun kaldım ama biraz tuzlu bir hastane ne yapacağıma karar veremedim aslında.o doktoru çok beğendim ama bütçeye de bakıyor.umarım hayırlısı olur.

10. haftamdan beri Ethica İncirli, Ali Paşa Oskay a gidiyorum, muayeneler 30 dk sürüyor, zaten randevu sistemi de bu şekilde, 30 dk arayla hasta alıyor.
ancak önceki doktorum 15 er dk. arayla hasta alıyordu, haliyle her muayene max. 15 dk sürebiliyordu.

10. haftamdan beri Ethica İncirli, Ali Paşa Oskay a gidiyorum, muayeneler 30 dk sürüyor, zaten randevu sistemi de bu şekilde, 30 dk arayla hasta alıyor.
ancak önceki doktorum 15 er dk. arayla hasta alıyordu, haliyle her muayene max. 15 dk sürebiliyordu.

hmm evet ethica yı bana daha önce başka birisi daha önermişti.30 dk çok iyi bir süre.yani sonuçta önemli olan süre değilde insan birazcık ilgi de istiyor.teşekkürler yorumlarınız için.:49:

hmm evet ethica yı bana daha önce başka birisi daha önermişti.30 dk çok iyi bir süre.yani sonuçta önemli olan süre değilde insan birazcık ilgi de istiyor.teşekkürler yorumlarınız için.:49:

Ali Paşa Oskay, çok konuşkan bir doktor değil ama gerekenleri asla atlamadan söylüyor, sorduğum tüm sorulara detaylı cevap veriyor. Örneğin sadece tatile gideceğimi söylediğimde, tatilde nasıl davranmam, ne yiyip içmem gerektiğinden, seyahatime, oluşabilecek güneş lekelerime kadar herşeyi detayıyla anlatmıştı. Kesinlikle hem çok ilgili, hem de çok bilgili bir doktor. Sadece telefonda konuşmayı pek sevmiyor :)

Back
X