- 28 Mart 2025
- 47
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi bensenkimnefarkeder
İnofolic combi HP
D-Colefor
Klomen
Rosgenyl Woman
D-Colefor
Klomen
Rosgenyl Woman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yazarken açıklamadı mı size neden yazdığını? d-colfer d vitamını, klomen yumurtlama uyarıcıymış, Rosgenyl Woman, kadınların hormonal denge, üreme sağlığı ve genel metabolik destek ihtiyaçlarına yönelik formüle edilmiş bir takviye edici gıdadır.İnofolic combi HP
D-Colefor
Klomen
Rosgenyl Woman
Çocuk istemiyle gittiyseniz bunlar normalİnofolic combi HP
D-Colefor
Klomen
Rosgenyl Woman
Evet çok istiyorum. Peki bunları kullandıktan ne kadar süre sonra gene kalırım.Doktor yazarken açıklamadı mı size neden yazdığını? d-colfer d vitamını, klomen yumurtlama uyarıcıymış, Rosgenyl Woman, kadınların hormonal denge, üreme sağlığı ve genel metabolik destek ihtiyaçlarına yönelik formüle edilmiş bir takviye edici gıdadır.
İnofolic Combi HP, özellikle yumurtlama problemleri, polikistik over sendromu (PCOS) ve doğurganlığı artırmak isteyen kadınlar için kullanılan bir takviye edici gıdadır. Googledan buldum yazdığınızda çıkıyor hamile mi kalmaya çalışıyorsunuz?
Evet çok merak ediyorum hemen hamile kalır mıyım.İnofolic yumurta gelişimini sağlar.
D colefor d vitamini ilacı.
Klomen de yumurta için
woman da hormon dengeleyici.
Muhtemelen hamile kalmak için gittiniz doktor da bu ilaçları verdi size.![]()
canım onu bilemem kimse bilemezEvet çok istiyorum. Peki bunları kullandıktan ne kadar süre sonra gene kalırım.
Evet klomen hemen hamile bırakır miÇocuk istemiyle gittiyseniz bunlar normal
Onu Allah bilir canım. Sen düzenli kullan ihmal etme gerisi takdir ilahi Allah kalbine göre versinEvet çok merak ediyorum hemen hamile kalır mıyım.
Allah bilirEvet klomen hemen hamile bırakır mi