Kadın doğum önerisi

damla242424

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
32
4
36
25
Arkadaşlar merhaba istanbul anadolu yakası kadıköy civarındayım. Doktor öneriniz varmı? Bu arada özellerde doğum paketleri gerçekten uçuk fiyatlar, siz nasıl bir yol izlediniz devlet hakkında ne diyorsunuz nasıl ilerlediniz?

Sultanbeyli ersoy’da bedia hanım var ve Sultanbeyli’nde bir tane daha doktor vardı nurdan yazıcı diye gerçekten çok iyi doktorlar ama nurdan Yazıcıyı çekten önerebilirim çünkü çok bilgili bir doktor sanmıyorum o kadar uçuk fiyatta yapsın ama gerçekten çocuğunuzu düşünüyorsanız devlette yapmayın evet bazı devlet hastaneleri iyi olabilir ama ben kendi arkadaşımdan örnek veriyorum sürekli farklı doktorlar geliyor bir yandan azarlıyor ama ciddi anlamda 20.000’i gözden çıkarın Ersoy hastanesinde bildiğim kadarıyla uygun fiyatlı oluyor oraya da bir sorabilirsiniz isterseniz❤️sağlıkla doğsun inşallah

Arkadaşlar merhaba istanbul anadolu yakası kadıköy civarındayım. Doktor öneriniz varmı? Bu arada özellerde doğum paketleri gerçekten uçuk fiyatlar, siz nasıl bir yol izlediniz devlet hakkında ne diyorsunuz nasıl ilerlediniz?
Merhaba bnde sultanbeyli civarındayim bnde yeni öğrendim gebeliğimi Dr ve hastane arayışındayım siz hangisini seçtiniz önerir misiniz. Özellerin fiyatı uçuyor

Back
X