Kadın Doğum Uzmanı Arkadaşlar Bakabilir misiniz

Amacınız tuhaf göründüğü için sorgulanıyor. Fakülteyken benden yardım isteyen çok sevdiğim yakınlarım oldu, bildiğimce cevapladım yetemediğim konularda hocalarıma danıştım, o imkanım olmasa hukuk forumlarında sorardım belki ama ihtiyacım olmadı. Hala öğrenciymişsiniz hocalarınıza sormak yerine kadın forumunda fotoğraf gönderecek uzman aramanız biraz tuhaf. Tıp öğrencisi olduğunuzu söylemeseniz burada çok daha sert tepkiler alırdınız sanıyorum. Yönteminiz çok sağlıklı gelmediği için uyarmak istedim. Gerisi sizin bileceğiniz iş elbet.

Hocalarımla işimi halledemediğimi ve benim de aklıma takıldığını daha önce belirttim ama yapacak bir şey yok. Iyi niyetinizi anlıyorum ve saldirmaktansa duzgun bir uslupla anlamaya calistiginiz icin tesekkurler. Ama evet, suçlayıcı yorumlar resmen yaşam enerjimi çekti. Insanlar keşke yardım etme odaklı olsalar/kendilerini ilgilendirmeyen şeylere bu kadar negatif yaklaşmasalar.

Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz? Yardım etmek isteyen zaten özelden yazar artık, istemeyenlerin yorumları da iyice can sıkıcı olmaya başladı.

Kamuya açık alanda ve klübün üyelerine ithafen 'içeriksiz' konu açıyorsunuz sonra da ay o degıl bu hıc degıl anlatabılecegım turden bırsey degıl bılmem ne yok mune sonra konumu kapat dıyorsun. Madem ne oldugunu soylemeyeceksınız ee burdan kadın dogumcu oldugunu ıddıa ederek sıze mesaj atana da dıploma soracakta halınız yok muallakta kalan ne oldugunu bıle aktaramadıgınız bır sanrı uzerıne herkes fıkrını belırtmıs. Ozaman yazmayın gıdın hocalarınıza danısın

Merhaba KediKumu,
talebiniz üzerine konunuzu yorumlara kapadım ama biliniz ki konunuz bdvlik bir konu değil, jinekolojik bir sorun jinekoloji bölümüne açılır, sorun açık açık yazılamıyorsa ve jinekolog arıyorsanız o zaman yine jinekoloji bölümünde doktor aradığınızı yazmalı veya profilinizden duyurmalıydınız, ki siteyi azıcık incelemiş olsaydınız üyelere yardım eden Prof Dr. Bülent Tıraş'ın yönettiği bir bölüm olduğunu fark ederdiniz, kendisiyle iletişime geçebilirdiniz.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/tup-bebek-tedavisi-prof-dr-bulent-tiras.1298/

Hanımlar,
rica ediyorum artık her aklınıza eseni bdvye açmayı bırakın, bdvden çıkıp azıcık diğer bölümlere de bakın, konularınızı doğru bölümlere açın, siz buraya konu açtığınız sürece kurallar devreye girip konu dışı uyarısı verilecek, zira sizlere bu kuralı uygulamamak demek kurallara uyup konularını doğru bölümlere açan üyelere haksızlık demek.

Back
X