kadın doğum uzmanı filistinli halil abdurrezzak bilgili dr.muş. hangi hastanede bilen var mı?

feryal82d

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
458
129
133
Filistinli halil abdürrezzak adında bilgili çok anlayışlı bır dr duydum ama hastanesını bulamıyorum.bu konuda bilgisi olan var mı? arkadaşım beylikdüzü medilifta nöbette görmüş. sadece arada nöbetlerde oluyormuş

Son düzenleme:
merhaba ben 31 08 2013 yılında bu doktora sezaryen oldum kendisinden gayet memnun kaldım bende tel numarası var isterseniz özelden verebilirim.
Evet çok isterim.siz mi sezeryan olmak istediniz bn normal doğum istiyorum. Bir de hangi hastane de bilginiz var mı?

hayır bende normal istiyordum ama hatta halil beyde normal doğum taraftarı fakat çatı muayenesinde normal doğum olamayacağını buna kemik yapımın müsait olmadığına ve bebeğimde iri bebek olduğu için sezaryen kararı aldık ben beylikdüzü medilife hastanesinde devamlı halil beye muayene oluyordum ve doğumumu da o gerçekleştirdi.

2014 yılında benimde dokturumdu Halil bey rica etsem telefon numarasını bilen arkadaşlar benimle de paylaşabilirse çok minnettar olurum... teşekkürler

2014 yılında benimde dokturumdu Halil bey rica etsem telefon numarasını bilen arkadaşlar benimle de paylaşabilirse çok minnettar olurum... teşekkürler

Back
X