Kadın doğum uzmanı tavsiye

nihaldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
124
85
48
Kızlar yardım lütfen. Ümraniye atakentte oturuyorum. Yakın çevrede dr tavsiye edebilecek olan varmı :110:Bulgurlu, altunizade, ümraniye merkez de ilgili, güler yüzlü ve en önemlisi işinde gerçekten iyi bir dr bulmaya çalışıyorum:dua:

Medicana daki doktorların hep iyi olduğunu düşünüyorum genelinin.

Erdem hastanesinde de kadın doğuma ilgi çok çoğu kişi beğeniyor, tavsiye ile bir tanesine bir kere gittim ama bana çok soğuk geldi beğenmedim.

Örnek mahallesinde Oktay bey var o iyiydi Doktor olarak ekipmanları da son teknoloji. Ama çatlak biraz .

Genel bir yorum oldu ama yine de bilgi vermek istedim.

Medicana daki doktorların hep iyi olduğunu düşünüyorum genelinin.

Erdem hastanesinde de kadın doğuma ilgi çok çoğu kişi beğeniyor, tavsiye ile bir tanesine bir kere gittim ama bana çok soğuk geldi beğenmedim.

Örnek mahallesinde Oktay bey var o iyiydi Doktor olarak ekipmanları da son teknoloji. Ama çatlak biraz .

Genel bir yorum oldu ama yine de bilgi vermek istedim.
Rica ederim çok teşekkürler

Erdem hastanesine gidiyorum ben memnunum canim dogumumda orda olacak kısmetse sevil hanima gidiyorum

Erdem hastanesine gidiyorum ben memnunum canim dogumumda orda olacak kısmetse sevil hanima gidiyorum
İnşallah hayırlısıyla doğar. Peki çok yoğun oluyor mu hastane. İstediğinde dr a ulaşabiliyormusun?( hamile arkadaşlarımdan bu şekilde dr unu övenler var :)]normal doğumu destekliyormu sence. Birde hastanede doğum ne kadar :) çok oldu dimi

:) canim benim sezeryan olacak ucuncu cocugum 10 sene oncede o hastanede dogum yaptim baska bir doktordu bir sorun yasamadim hastane yigin yigin bir kalabalik degil cok doktor var ondan sanirim hic cok bekledigimi hatirlamiyorum doktorum guler yuzlu bir hanim cok rahat konusabiliyorum cep numarasinida verdi hic aramami gerektirecek bir durum yasamadim sezeryan 1.500 normal dogum nekadar bilmiyorum ama telefonda soyluyorlar

Back
X