Kadın doğum

Usluayfer9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
1
1
1
39
Ankara özel koru hastanesi doktor zahide küçük ile doğum yapan var mı arkadaşlar memnun musunuz hamileyim onu tercih etmeyi düşünüyorum

Harika bir doktor harika bir hastahane kesinlikle tavsiye ederim 2 çocuğum var her ikisinide zahide hanım ile doğum yaptım çok memnun kaldım

Ben de koru ya gidiyorum ama zahide hanıma değil . Doktor memnuniyeti değişebiliyor kimi çok memnun kalır kimi beğenmeyebilir bi Kontrolüne gidin beğenmezseniz başka doktora gidersiniz . Hastane genel anlamda iyi ben memnunum size de hayırlı doğumlar ☺️

Ben hastahaneden de zahide hanımdanda çok memnunum sizi bilemeyeceğim neden değilsiniz
Doktor hanım hakkında hep olumlu yorumlar duydum.
Ama koru felaket.
Doğum harici tecrübem oldu, keza yakın zamanda tanıdığımın da doğumuna şahit oldum.
Hemşireler bilgisiz, emzirme hemşiresi diye bir şey yok, hastane deseniz lakayıt gayet.
Mesela yenidoğan yatağı bir tek koruda düz bir fanus herhalde, her yerde eğimlidir.
Asla parasının hakkını veremiyor.

Kendi tecrübem de işi ticarethaneye dökmüş bir yer, hasta memnuniyeti sıfır.

Ankara özel koru hastanesi doktor zahide küçük ile doğum yapan var mı arkadaşlar memnun musunuz hamileyim onu tercih etmeyi düşünüyorum
Harika bir doktor harika bir hastahane kesinlikle tavsiye ederim 2 çocuğum var her ikisinide zahide hanım ile doğum yaptım çok memnun kaldım

23:25'te konuyu aç 11 dakika sonra 2. hesap ile memnuniyetini dile getir. Sizi Allah bildiği gibi yapsın ....

23:25'te konuyu aç 11 dakika sonra 2. hesap ile memnuniyetini dile getir. Sizi Allah bildiği gibi yapsın ....
Tövbe tövbe .. Artık böyle konulara yorum yapmaya korkacam kumpasa düşürüyorlar bunlar yüzünden banlanacam.

bende şaşırdım duruma.. ama zahide küçük hanımda daha bir hafta önce doğum yapan biri olarak bir kaç görüş yazmak istedim. alanında gerçekten çok iyi bir doktor, 9 ay boyunca muayenelerinden, mesajla bana geri dönüşlerinden güleryüzlüğünden yani herşeyden çok memnun kaldım, ve çok güzel bir doğumla bebeğimi kucağıma aldım. kendisini instragmdan görüp gitmiştim zaten, ALLAH ondan razı olsun. Doktor arayışı olan herkese de tavsiye ederim. Hastane ile ilgili bende olumsuz görüşler okumuştum ama hastaneden de çok memnun kaldım.

Doktor hanımda doğum yapmış, onu takip eden tanıyan bir hastası olarak kesinlikle önerdiğim bir doktor. Koru hastanesinden de, ebelerinden 4. kat hemşilerinden ben çok memnun kaldım. zahide hanımı zaten uzun süredir instargmda takip ediyordum, ahdım vardı doğum yaparsam ona gitcem diye, çok şükür gerçekleşti, istediğim gibi bir doğum oldu:)) :KK200::KK200:

Back
X