- 21 Kasım 2019
- 1
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Usluayfer9
Ankara özel koru hastanesi doktor zahide küçük ile doğum yapan var mı arkadaşlar memnun musunuz hamileyim onu tercih etmeyi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane harika diyorsunuz, enteresan...Harika bir doktor harika bir hastahane kesinlikle tavsiye ederim 2 çocuğum var her ikisinide zahide hanım ile doğum yaptım çok memnun kaldım
Hastane harika diyorsunuz, enteresan...
Doktor hanım hakkında hep olumlu yorumlar duydum.Ben hastahaneden de zahide hanımdanda çok memnunum sizi bilemeyeceğim neden değilsiniz
Ankara özel koru hastanesi doktor zahide küçük ile doğum yapan var mı arkadaşlar memnun musunuz hamileyim onu tercih etmeyi düşünüyorum
Harika bir doktor harika bir hastahane kesinlikle tavsiye ederim 2 çocuğum var her ikisinide zahide hanım ile doğum yaptım çok memnun kaldım
Tövbe tövbe .. Artık böyle konulara yorum yapmaya korkacam kumpasa düşürüyorlar bunlar yüzünden banlanacam.23:25'te konuyu aç 11 dakika sonra 2. hesap ile memnuniyetini dile getir. Sizi Allah bildiği gibi yapsın ....
Ay ben sokkk23:25'te konuyu aç 11 dakika sonra 2. hesap ile memnuniyetini dile getir. Sizi Allah bildiği gibi yapsın ....