Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DOKTORA GİTMELİYİM. ADETİM 8 GÜN GECİKTİ TESTİMİN SONUCU NEGATİF. KADIN DOĞUMA MI YOKSA JİNEKOLOG MU İLK DEFA BU YÖNDEN GİDİCEM HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
bilmiyorumkismile
DOKTORA GİTMELİYİM. ADETİM 8 GÜN GECİKTİ TESTİMİN SONUCU NEGATİF. KADIN DOĞUMA MI YOKSA JİNEKOLOG MU İLK DEFA BU YÖNDEN GİDİCEM HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
bilmiyorumkismile
canım bence biran önce git ve kan testi yaptır sonuç negatifse bi kadın doğuma muane ol stresde geçiktirebilir reglini ALLAH yardımcın olsun opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile
ikisi de aynı şey cnm, kadın doğuma gitceksin tabi. ama bu aralar stresliysen ondan da olabilir gecikmesi benden söylemesi. dikkat et kendine ihmal etme doktora gitmeyi.
bilmiyorumkismile