Kadın doğuma mu yoksa Jinekolog mu?

3SM3R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
34
0
86
İzmir
DOKTORA GİTMELİYİM. ADETİM 8 GÜN GECİKTİ TESTİMİN SONUCU NEGATİF. KADIN DOĞUMA MI YOKSA JİNEKOLOG MU İLK DEFA BU YÖNDEN GİDİCEM HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
bilmiyorumkismile

DOKTORA GİTMELİYİM. ADETİM 8 GÜN GECİKTİ TESTİMİN SONUCU NEGATİF. KADIN DOĞUMA MI YOKSA JİNEKOLOG MU İLK DEFA BU YÖNDEN GİDİCEM HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALMAM LAZIM ACİL YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
bilmiyorumkismile

canım bence biran önce git ve kan testi yaptır sonuç negatifse bi kadın doğuma muane ol stresde geçiktirebilir reglini ALLAH yardımcın olsun opuyorumnanaktan

Saol cnm yenı evlıyım ve hangı bÖlÜmlere gıdeceĞımı bılmıyorum.tŞkler fıkrın ıÇın

canım kadın doğuma gideceksin. onda da tahlillerde negatif çıkarsa muayene edecektir.en uygunu kadın doğum

bilmiyorumkismile

ikisi de aynı şey cnm, kadın doğuma gitceksin tabi. ama bu aralar stresliysen ondan da olabilir gecikmesi benden söylemesi. dikkat et kendine ihmal etme doktora gitmeyi.

bilmiyorumkismile

Her iki işi de aynı doktor yapara.s

Back
X