.kadın-erkek ilişkisi sizce ne kadar doğru ??

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Canlarım aklıma gelen bir konuyu paylaşacağım sizinle...:26:
1 sene süren bir ilişkim var..
ben çok duygusal biriyim..o ise daha mantığıyla hareket eden bir insan...
başımdan geçen sorunları anlatacağım..
erkekler mi desem yoksa erkek arkadaşım mı desem genellikle böyledirler..
-mesela seni seviyorum kelimesi defalarca söylendiğinde anlamı yitiyormuş..
bana göre sevdiğin kişiye her defasında söylenmesiyle anlam kazanır o iki kelime...
-mesela diyorki atıyorum o gün 3 kez konuşuyorsak 2 defa konuşalım..aşkımız bitmesin anlamını yitirmeyelim..
araya mesafe konulması taraftarı..birbirimizi özleyelim diyor..
ben sevdiğime daha yakın davranmayı severim..
bu sefer bunları anlattıkça çok konuşuyorsun diyor..
şunu da düşünüyorum..yarın birgün evlendiğimizde hergün aynı evde olacağız istesek de istemesek de..
peki o zaman birbirimizi nasıl özleyeceğiz.. hadi sevgiliyken çözümü uzak kalıp birbirimizi özlemkse ya evlendiğimzde nasıl yolunu bulacağız....
-erkekler ; tamam se4n yanımda ol ama diğer taraftan da benim dünyam var derken bayanlar ise erkeği hayatının merkezine koyma peşinde...
ilgi kelimesinden nefret eden bir insan özel günmüş şuymuş buymuş pek önemi yok..
hani 10 yıl evli kalsan tamam da şimdi daha yolun başındayken bu şekilde yaklaşan kişi ilerde nasıl olur..
hem bence mesafeden ziyade ; birbirine tahammül edebilmeyi öğrenmeli insan..
sonuçta evlenince de uzak mı olacaksın..
siz neler düşünüyorsunuz kadın-erkek ilişkilerinde :ssz::ssz::ssz:

kendimi frenlemenin yolu nedir kızlar.. ? şöyle aramıyımm o aramadıkça sormayayımm üzerine düşmediğimi değiştiğimi anlasın

Son düzenleme:
canm seni üzmek istemem ama bana garip geldi
benim sevgilim mümkün olan her saniye yanımda olmak için elinden geleni yapar
ve daha çok yanında oturmam için ısrar eder
sevgilin sana aşık mı gerçekten belki aşıktır evet ama sen eminmisin bundan

Ben erkek arkadaşının tavırlarında bir gariplik görmedim. 1.5 senelik ilişkim var. (Bu son kavgadan sonra olmayabilir de emin değilim aslında..)
Bu akşam birbirimize girdik bu sebeple.
Bana dedi ki seni aradım açmadın, görmedim ararken sonra da dönmedim dedim. En azından mesaj atsaydın dedi. Söyleyecek bir şey yoktu ki dedim. Whatsapp'tan yazsaydın dedi, aklıma gelmedi zaten neden ikide bir konuşuyoruz ki ya dedim ve kıyamet koptu. Zaten ben hep böyleymişim de, hep mesafelerim varmış da, o hep engel mi aşacakmış da. Eeeh dedim yeter be yürü git. (Gitmeyeydi iyiydi tabi. Git diye değil özür dilesin diye blöf yapmak istemiştim.)
Bunu anlattım çünkü bence erkek arkadaşın benim gibi biri. Sevgisinden şüphe etmene gerek yok. Sevgisini gösterme şekli böyledir belki. Yani alenen göstermemeyi seçiyordur belki...

Bence bu konuyu kadın erkek ilişkisi olarak yorumlamayalım da, sizin sevdiğiniz üzerinden yorumlayalım.
Çünkü erkekler öyle uzak kalalım aşk bitmesin demezler.
Mümkün olduğunca sevdiğinin yanında olmasını beklerler.
Aslında seven insan hep sevdiğini söylemek ister, sesini duymak yanına gitmek ister.
Bu davranışlar pek normal gelmedi bana. Aşk bitmesin demek ne demek bir kere? Aşk limiti olan bir şey mi? :26:

Bence bu konuyu kadın erkek ilişkisi olarak yorumlamayalım da, sizin sevdiğiniz üzerinden yorumlayalım.
Çünkü erkekler öyle uzak kalalım aşk bitmesin demezler.
Mümkün olduğunca sevdiğinin yanında olmasını beklerler.
Aslında seven insan hep sevdiğini söylemek ister, sesini duymak yanına gitmek ister.
Bu davranışlar pek normal gelmedi bana. Aşk bitmesin demek ne demek bir kere? Aşk limiti olan bir şey mi? :26:

işte tatlım ben onu anlamıyorum .. hani seviyo maşallahı var ama..
ben sürekli konuşayım edeyim derim .. o yok .. 3 kere konuşuyorsak 2 kere konuşalım... hani mesafe olursa daha çok özleriz birbirimize hasret kalırız diyor..

ee evlendiğimizde napcazz... evden çıkayım beni özle falan mı diyeceğim..
ben konuştukça konuşuyorsun abartıyorsun oluyor..
ama konuşmasam da tuhaf:ssz:

Ben erkek arkadaşının tavırlarında bir gariplik görmedim. 1.5 senelik ilişkim var. (Bu son kavgadan sonra olmayabilir de emin değilim aslında..)
Bu akşam birbirimize girdik bu sebeple.
Bana dedi ki seni aradım açmadın, görmedim ararken sonra da dönmedim dedim. En azından mesaj atsaydın dedi. Söyleyecek bir şey yoktu ki dedim. Whatsapp'tan yazsaydın dedi, aklıma gelmedi zaten neden ikide bir konuşuyoruz ki ya dedim ve kıyamet koptu. Zaten ben hep böyleymişim de, hep mesafelerim varmış da, o hep engel mi aşacakmış da. Eeeh dedim yeter be yürü git. (Gitmeyeydi iyiydi tabi. Git diye değil özür dilesin diye blöf yapmak istemiştim.)
Bunu anlattım çünkü bence erkek arkadaşın benim gibi biri. Sevgisinden şüphe etmene gerek yok. Sevgisini gösterme şekli böyledir belki. Yani alenen göstermemeyi seçiyordur belki...

öyle ama canım o zaman d,ğer arkadaşlarımdan ne farklı kalıyorki Allah aşkınA :26:..
o benim sevgilim ilerde eşim olacak adam..
bence açıkçası mesafe değilde. yanyanayken birbirine tahammül edebilmeyi öğrenmeli insan nereye kadar mesafe mesafe

arkadaşınız isteklerinde gayet haklı. bazı insanlar daha mesafeli ilişki isterler. böylece herşeyi bir anda tüketmezsin. bende böyleyim, neyseki nişanlım da öyle cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanan biri değil yoksa bunun kavgasını çok yapardık. gerçi bazen ilgisizliğimden dem vuruyor ama :37:

her zaman için biraz mesafe iyidir bence. evli de olsanız biraz mesafe olsun. eşinizin de kendine ait bir alanı olsun ki ilişkide heyecan da korunsun.

arkadaşınız isteklerinde gayet haklı. bazı insanlar daha mesafeli ilişki isterler. böylece herşeyi bir anda tüketmezsin. bende böyleyim, neyseki nişanlım da öyle cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanan biri değil yoksa bunun kavgasını çok yapardık. gerçi bazen ilgisizliğimden dem vuruyor ama :37:

her zaman için biraz mesafe iyidir bence. evli de olsanız biraz mesafe olsun. eşinizin de kendine ait bir alanı olsun ki ilişkide heyecan da korunsun.

mesafe olayını bi başaramadım gitti şimdi huyuna gidiyorum ne biliyim mesaj atmadıkça atmıyorum falan ama bakalım nereye kadar:ssz::ssz:

işte tatlım ben onu anlamıyorum .. hani seviyo maşallahı var ama..
ben sürekli konuşayım edeyim derim .. o yok .. 3 kere konuşuyorsak 2 kere konuşalım... hani mesafe olursa daha çok özleriz birbirimize hasret kalırız diyor..

ee evlendiğimizde napcazz... evden çıkayım beni özle falan mı diyeceğim..
ben konuştukça konuşuyorsun abartıyorsun oluyor..
ama konuşmasam da tuhaf:ssz:

Demekki sevgisini aşk sözleriyle falan dile getirmek istemeyen birisi. Ben biraz kötü düşündüm galiba :27: Sevmese elbette yanında olmaz. Misal bende aşkım kelimesinden nefret ederim hayatta söyleyemem. :ssz:
Hem evlenince öyle olmuyor merak etme. Bir arkadaşım vardı. Sevgilisi böyle sürekli aranmayı sevmezdi. Evlendiler 4 ay önce. Allahım adam süper düğün yaptı, harika bir ev tuttu. Dedim bu romantik adam o adam olamaz. Şimdi arkadaşım hamile. Gel de gör. İmreniyorum. Evlenince değişiyor erkekler. Önceden ilgili olması daha kötü ilgi azalınca kötü oluyor :1:

Demekki sevgisini aşk sözleriyle falan dile getirmek istemeyen birisi. Ben biraz kötü düşündüm galiba :27: Sevmese elbette yanında olmaz. Misal bende aşkım kelimesinden nefret ederim hayatta söyleyemem. :ssz:
Hem evlenince öyle olmuyor merak etme. Bir arkadaşım vardı. Sevgilisi böyle sürekli aranmayı sevmezdi. Evlendiler 4 ay önce. Allahım adam süper düğün yaptı, harika bir ev tuttu. Dedim bu romantik adam o adam olamaz. Şimdi arkadaşım hamile. Gel de gör. İmreniyorum. Evlenince değişiyor erkekler. Önceden ilgili olması daha kötü ilgi azalınca kötü oluyor :1:

o zamanda şansa bırakmış olmuyor musun .. hem bu huy meselesii ..adam böyleyse böyle gider.. tabi arada istisnalar olabilir ..

ama dediğim gibi diğer arkadaşlarım gibi olacaksa ..

ee onun ne farkı kalıyor

o zamanda şansa bırakmış olmuyor musun .. hem bu huy meselesii ..adam böyleyse böyle gider.. tabi arada istisnalar olabilir ..

ama dediğim gibi diğer arkadaşlarım gibi olacaksa ..

ee onun ne farkı kalıyor

İnsanların değişmediğine inanmıyorum, ama sen böyle düşünüyorsan sevdiğini olduğu gibi sevmeye devam etmelisin.
Bir insana duyduğun aşkı, ona tahammül edebildiğin kadar yaşatabilirsin.
Ondan fazla beklentiye girersen mutlu olamazsınız...

İnsanların değişmediğine inanmıyorum, ama sen böyle düşünüyorsan sevdiğini olduğu gibi sevmeye devam etmelisin.
Bir insana duyduğun aşkı, ona tahammül edebildiğin kadar yaşatabilirsin.
Ondan fazla beklentiye girersen mutlu olamazsınız...

ben paylaştıkça mutlu olanlardanım .. :ssz:

sürekli de konuşmak isterim...
ne kadar zıttız yaa :4::4:

canm seni üzmek istemem ama bana garip geldi
benim sevgilim mümkün olan her saniye yanımda olmak için elinden geleni yapar
ve daha çok yanında oturmam için ısrar eder
sevgilin sana aşık mı gerçekten belki aşıktır evet ama sen eminmisin bundan

kac gundur berabersiniz :ssz::1:

sanırım çözümü onun bana davrandığı gibi davranmak...

sonuçta ben sürekli ilgi bekleyen biri olarak onun bana davrandığı gibi davransam...

soğuma olmaz mı :4::4:

Back
X