- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
Canlarım aklıma gelen bir konuyu paylaşacağım sizinle...:26:
1 sene süren bir ilişkim var..
ben çok duygusal biriyim..o ise daha mantığıyla hareket eden bir insan...
başımdan geçen sorunları anlatacağım..
erkekler mi desem yoksa erkek arkadaşım mı desem genellikle böyledirler..
-mesela seni seviyorum kelimesi defalarca söylendiğinde anlamı yitiyormuş..
bana göre sevdiğin kişiye her defasında söylenmesiyle anlam kazanır o iki kelime...
-mesela diyorki atıyorum o gün 3 kez konuşuyorsak 2 defa konuşalım..aşkımız bitmesin anlamını yitirmeyelim..
araya mesafe konulması taraftarı..birbirimizi özleyelim diyor..
ben sevdiğime daha yakın davranmayı severim..
bu sefer bunları anlattıkça çok konuşuyorsun diyor..
şunu da düşünüyorum..yarın birgün evlendiğimizde hergün aynı evde olacağız istesek de istemesek de..
peki o zaman birbirimizi nasıl özleyeceğiz.. hadi sevgiliyken çözümü uzak kalıp birbirimizi özlemkse ya evlendiğimzde nasıl yolunu bulacağız....
-erkekler ; tamam se4n yanımda ol ama diğer taraftan da benim dünyam var derken bayanlar ise erkeği hayatının merkezine koyma peşinde...
ilgi kelimesinden nefret eden bir insan özel günmüş şuymuş buymuş pek önemi yok..
hani 10 yıl evli kalsan tamam da şimdi daha yolun başındayken bu şekilde yaklaşan kişi ilerde nasıl olur..
hem bence mesafeden ziyade ; birbirine tahammül edebilmeyi öğrenmeli insan..
sonuçta evlenince de uzak mı olacaksın..
siz neler düşünüyorsunuz kadın-erkek ilişkilerinde

kendimi frenlemenin yolu nedir kızlar.. ? şöyle aramıyımm o aramadıkça sormayayımm üzerine düşmediğimi değiştiğimi anlasın
1 sene süren bir ilişkim var..
ben çok duygusal biriyim..o ise daha mantığıyla hareket eden bir insan...
başımdan geçen sorunları anlatacağım..
erkekler mi desem yoksa erkek arkadaşım mı desem genellikle böyledirler..
-mesela seni seviyorum kelimesi defalarca söylendiğinde anlamı yitiyormuş..
bana göre sevdiğin kişiye her defasında söylenmesiyle anlam kazanır o iki kelime...
-mesela diyorki atıyorum o gün 3 kez konuşuyorsak 2 defa konuşalım..aşkımız bitmesin anlamını yitirmeyelim..
araya mesafe konulması taraftarı..birbirimizi özleyelim diyor..
ben sevdiğime daha yakın davranmayı severim..
bu sefer bunları anlattıkça çok konuşuyorsun diyor..
şunu da düşünüyorum..yarın birgün evlendiğimizde hergün aynı evde olacağız istesek de istemesek de..
peki o zaman birbirimizi nasıl özleyeceğiz.. hadi sevgiliyken çözümü uzak kalıp birbirimizi özlemkse ya evlendiğimzde nasıl yolunu bulacağız....
-erkekler ; tamam se4n yanımda ol ama diğer taraftan da benim dünyam var derken bayanlar ise erkeği hayatının merkezine koyma peşinde...
ilgi kelimesinden nefret eden bir insan özel günmüş şuymuş buymuş pek önemi yok..
hani 10 yıl evli kalsan tamam da şimdi daha yolun başındayken bu şekilde yaklaşan kişi ilerde nasıl olur..
hem bence mesafeden ziyade ; birbirine tahammül edebilmeyi öğrenmeli insan..
sonuçta evlenince de uzak mı olacaksın..
siz neler düşünüyorsunuz kadın-erkek ilişkilerinde

kendimi frenlemenin yolu nedir kızlar.. ? şöyle aramıyımm o aramadıkça sormayayımm üzerine düşmediğimi değiştiğimi anlasın
Son düzenleme: