Kadın.. Erkek.. Sebepsiz.. Sizin İnfertiliteniz hangisi? Ya da hangileri? Oylayın..

Sizin infertilite sebebiniz hangisi ya da hangileri?

• Kadın - Endometriozis (Çikolata kisti)

OY: 7 4,3%
  • Kadın - Rahim Anomalisi (Tüm rahim ve rahim ağzı sorunları)

OY: 2 1,2%
  • Kadın - Tubal Faktör (Tüplerle ilgili)

OY: 11 6,8%
  • Kadın - Yumurtlama Bozuklukları (PKOS vb)

OY: 24 14,9%
  • Kadın - Hormonal Bozukluklar (TSH,Prolaktin,FSH vb.)

OY: 16 9,9%
  • Kadın - Genital Enfeksiyonlar

OY: 0 0,0%
  • Kadın - Antisperm Antikoru

OY: 1 0,6%
  • Kadın - Kromozom Bozuklukları

• Erkek - Azosperm

OY: 16 9,9%
  • Erkek - Varikosel

OY: 24 14,9%
  • Erkek - Sperm Sayı Azlığı

OY: 39 24,2%
  • Erkek - Sperm Hareket Azlığı

OY: 46 28,6%
  • Erkek - Sperm Morfoloji Bozukluğu

OY: 39 24,2%
  • Erkek - Spermde İltihap (Lökosit)

OY: 4 2,5%
  • Erkek - Spermde Kümeleşme

• Erkek - Sperm Kanallarının Tınanıklığı

• Erkek - Testis Problemleri

OY: 0 0,0%
  • Erkek - Hormonal Bozukluklar

• Erkek - Kromozom Bozuklukları

OY: 4 2,5%
  • Sebepsiz İnfertilite

OY: 32 19,9%

• Ankete Katılan
    161

nevrosky

Doruk Paşa Sen Çok Yaşa
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
12.985
47
408
46
İzmir
İnfertilite (Kısırlık) ; basit olarak bir yıl süresince çiftin korunmadan ve normal ilişkiye rağmen gebeliğin elde edilemediği durumdur.

Çiftlerde kısırlık erkek, kadın veya her ikisindeki problemlere bağlı olabilir. Kısır çiftlerde problem %40 erkekte, %40 kadında ve % 20 ise her ikisinde beraberdir. Bir de sebebi bulamayan infertilite vardır. Sebepsiz infertilite.

Sizin durumunuz bunlardan hangisine uymakta? Bir anket yapalım ve dağılımı görelim. yerimseniben

Sorunun birden fazla olması durumunda birden fazla da oylayabileceksiniz.

İnşallah hepiniz tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz arkadaşlar. :Saruboceq:

hayırlı olsun canım.bakalım insanların sorunları ortak mı.a.s.

nevo cok saol..cok guzel olmus ellerıne saglıkkŞenizŞeniz
dunku actıgın sayfalarıda okudum herkese yardıımcı olacak bılgıler vermısın

İnfertilite (Kısırlık) ; basit olarak bir yıl süresince çiftin korunmadan ve normal ilişkiye rağmen gebeliğin elde edilemediği durumdur.

Çiftlerde kısırlık erkek, kadın veya her ikisindeki problemlere bağlı olabilir. Kısır çiftlerde problem %40 erkekte, %40 kadında ve % 20 ise her ikisinde beraberdir. Bir de sebebi bulamayan infertilite vardır. Sebepsiz infertilite.

Sizin durumunuz bunlardan hangisine uymakta? Bir anket yapalım ve dağılımı görelim. yerimseniben

Sorunun birden fazla olması durumunda birden fazla da oylayabileceksiniz.

İnşallah hepiniz tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz arkadaşlar. :Saruboceq:

canım bizimkide nedeni bilinmeyen infertilite...
doktorların istediği bütün tahlilleri yaptık rahim filmide çektirdim hepside temiz çıktı bi sorun yok diyorlar ama olmuyoda bende anlamış değilim...senindemi olmuyo şekercim...:ecrin_bebek:

benimki sebepsiz :ecrin_bebek:
ne hormonlarda sorun var ne tüplerde ne rahimde
yumurtlamamda aslında normalmiş
kocamdada bir sorun yok ama 1 sene oldu bebek yok:lepi:
doktorlara para yağdırmayı bırakıp kır .ıçını otur pozisyonundayımkaydirigubbakcemile3
sanırım tek neden STRES şutarafagitti

dıptıs aynen canım...
bende tedaviye ara verdim yıprandım git gel yapmaktan...
nevrosky anacım bi soru sordum yavv sana...

nevrocum ellerine sağlık
şimdi ben varikoseli işaretledim varikosele bağlı hareket ve morfoloji bozuk ya tek o kapsıyo dimi

canım bizimkide nedeni bilinmeyen infertilite...
doktorların istediği bütün tahlilleri yaptık rahim filmide çektirdim hepside temiz çıktı bi sorun yok diyorlar ama olmuyoda bende anlamış değilim...senindemi olmuyo şekercim...:ecrin_bebek:

Canım bizde sperm morfoloji bozukluğu var. 1.5 senedir istiyoruz , olmadı. Hayırlısı hakkımızda inşallah.

nevrocum ellerine sağlık
şimdi ben varikoseli işaretledim varikosele bağlı hareket ve morfoloji bozuk ya tek o kapsıyo dimi

Canım sen diğerlerini de işaretleyeceksin. Birden fazla işaretleyebiliyosun. Bazen bu sorunlar oluyor ama varikosel olmuyor. Bakalım kaç kişide varikosel var. Morfoloji ve hareket bozukluğu var. Ayrı ayrı yani.

Canım sen diğerlerini de işaretleyeceksin. Birden fazla işaretleyebiliyosun. Bazen bu sorunlar oluyor ama varikosel olmuyor. Bakalım kaç kişide varikosel var. Morfoloji ve hareket bozukluğu var. Ayrı ayrı yani.

üzgünüm tatlımm ben tek şıklı zannetip oyladım Çok üzgünüm çoookşimdi tekrar oylama yapamıyorum:1no2:
ama sen düzeltip bişeyler yapabilirsen yapayım
hemen atlayınca böyle oldu kusura bakma:1closedeyes:

üzgünüm tatlımm ben tek şıklı zannetip oyladım Çok üzgünüm çoookşimdi tekrar oylama yapamıyorum:1no2:
ama sen düzeltip bişeyler yapabilirsen yapayım
hemen atlayınca böyle oldu kusura bakma:1closedeyes:

Canım ben müdahale edemiyorum. Kalsın artık o şekilde. yerimseniben Şeniz

emeğine sağlık canım, çok güzel olmuş test.Ameliyattan sonra test yaptırmadığımız için varikosel hala sebep olarak sayılır mı bilmiyorum ama işaretledim.Hareket ve sayıda düzelme olur ise sorun sayılır mı yine de?

benimki sebepsiz :ecrin_bebek:
ne hormonlarda sorun var ne tüplerde ne rahimde
yumurtlamamda aslında normalmiş
kocamdada bir sorun yok ama 1 sene oldu bebek yok:lepi:
doktorlara para yağdırmayı bırakıp kır .ıçını otur pozisyonundayımkaydirigubbakcemile3
sanırım tek neden STRES şutarafagitti

al bendende o kadar ne kötü şeymiş bu sebepsiz infertilite neden olsa tedavi olup çözcez ama en iyisi bazı şeyleri akışına bırakmak :1closedeyes:

emeğine sağlık canım, çok güzel olmuş test.Ameliyattan sonra test yaptırmadığımız için varikosel hala sebep olarak sayılır mı bilmiyorum ama işaretledim.Hareket ve sayıda düzelme olur ise sorun sayılır mı yine de?

Canım şu anki durumda geçip geçmediği belli olmadığından doğru işaretlemişsin. Sonuçta bu engellerle karşılaşan ne kadar kişi olduğunu ve dağılımını öğrenmek amacımız. Hareket ve sayıyı da ekleyebilirdin aslında ayrıca. Ama artık tekrardan oylama yapamıyorsun. a.s.

eline sağlık nevrocum. bende işaretledim. ama bizde bide benim bir tüp tıkalıydı. asıl sorun eşimde olduğu için doktor zaten aşılama ve tüp bebekle olacağı için açmaya gerek yok demişti. kadın bölümünde bişi işaretlemedim.

pes etmek yok kızlar benimde sorun eşimde sperm azlığı ve hareket azlığı bir gün bizde alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza ben inanıyorum nevrosky canım sanada teşekkürler çok güzel konular açmışsın bütün anketleri oyladım

eline sağlık nevrocum. bende işaretledim. ama bizde bide benim bir tüp tıkalıydı. asıl sorun eşimde olduğu için doktor zaten aşılama ve tüp bebekle olacağı için açmaya gerek yok demişti. kadın bölümünde bişi işaretlemedim.

Sağol bitanem. Ankete katıldığın için. İnşallah en kısa zamanda hamişş anketlerimizi de oylaman nasip olur. :Saruboceq: a.s.

pes etmek yok kızlar benimde sorun eşimde sperm azlığı ve hareket azlığı bir gün bizde alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza ben inanıyorum nevrosky canım sanada teşekkürler çok güzel konular açmışsın bütün anketleri oyladım

Elbette canım. İnanmalıyız ve moralimizi yüksek tutmalıyız. İnşallah güzel günler yakındır. Çok düşünerek ve üzülerek hormonlarımızı da bozabilir. Daha dikkatli olmalıyız. a.s.

Back
X