• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Flört Döneminde Nasıl Olmalı?

neslihan34

Umarım Hamile Kalırım
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
174
6
26
39
İstanbul
Kadın Flört Döneminde Nasıl Olmalı?:44:

Ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ftileriniz ne olur? Flört sizce nasıl olmalı? Mesela ailesiyle tanışırmısınız,kendinizden ve sevgilinizden beklentileriniz ne olur? Hadi kızlar:1:

Son düzenleme:
sanırım... asla erkege ılgı duyudugnu hıssettırmemelı aksı takdırde heveslı gorunuluo..sonra erkek de serıo....durumu...çok hassaa oldu mu kız kacıo erkekler bunu anladım dogru mu

Kadın Flört Döneminde Nasıl Olmalı?:44:

Ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ftileriniz ne olur? Flört sizce nasıl olmalı? Mesela ailesiyle tanışırmısınız,kendinizden ve sevgilinizden beklentileriniz ne olur? Hadi kızlar:1:

bence biraz mesafeli olunmalı. daha kıymetli olunuyor. olabildiğince güzel anılar biriktirmek lazım.

Flört döneminde bence herkes iyice birbirini tanımalı.:51:Güven ve ciddiyet varsa annesiyle vb. tanışılabilir ben sorun görmüyorum.Uzun süreli olması ilişkinin ömrünü de kısaltabiliyor çok hassas bi konu.:34:

Ya Allah aşkına neysek öyle olalım,neyi hesaplıyorsunuz,
Sonra duymadığımız kalmıyor çok değiştin,böylemiydin sen,,diye...

Bayan hayalindeki erkeği bulur veee ....
Ne yapsam ne etsemde şu evlenmek isteyen kişiyi kaçırmasam gibi olmuş :))))))))

Herkesin hayatı,seçimleri,tercihleri kendinedir.
Bunun çetelesini tutmak gereksiz, kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.
Hayatları başkasına göre mi yaşayacağız...

tatlım nasılsan öyle davranmalısın.. ama flört döneminde yakınlaşmaya karşıyım ben :):34:

herkes durust ve samımı olmalı karsısındakını ıyıce tanımalı ve gordugu olumsuzlukları evlenınce duzelır dıye yorumlamamalıdır asla

Back
X