Kadın Hakem Bibiana Steinhaus, Muradına Eriyor

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
133
http://www.haberler.com/kadin-hakem-bibiana-steinhaus-muradina-eriyor-8074845-haberi/

Daha önce önemli Bundesliga müsabakalarında dördüncü hakemlik yapan Bibiana Steinhaus, yakında birinci hakem olacak.

kadin-hakem-bibiana-steinhaus-muradina-eriyor-8074845_x_2890_300.jpg

Almanya'nın tecrübeli kadın hakemlerinden Bibiana Steinhaus, sonunda muradına eriyor. 36 yaşındaki kadın hakem, yakında Bundesliga'da maçlara birinci hakem olarak çıkmaya başlayacak.

GELECEK HAFTALARDA MAÇ YÖNETECEK

Bild gazetesinin haberine göre; gelecek haftalarda maç yönetmeye başlayacak olan Steinhaus, daha önce FIFA Kadınlar Dünya Kupası finali de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuvada hakemlik yapmış, Almanya 4. Ligi'nde de düdük çalmıştı.

kadin-hakem-bibiana-steinhaus-muradina-eriyor-8074845_542_m.jpg
GUARDIOLA'YLA TARTIŞMA YAŞAMIŞTI

Bundesliga'da da dördüncü hakemlik yapan Steinhaus, Mönchengladbach-Bayern Münihmaçında da görev almış ve Bayern'in teknik patronu Guardiola ile arasında yaşanan minik tartışmalar ile gündeme gelmişti.

kadin-hakem-bibiana-steinhaus-muradina-eriyor-8074845_3210_m.jpg
"GÜCÜMÜ VE TECRÜBEMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Aynı zamanda Bundesliga 2'de de hakemlik yapan "Bibi" konuyla ilgili olarak "Bundesliga'da maç yönetmek istiyorum. Gücümü ve tecrübemi paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

kadin-hakem-bibiana-steinhaus-muradina-eriyor-8074845_8430_m.jpg

TÜRK FUTBOLCU CEZA ALMIŞTI

Hatırlanacağı gibi aylar önce oynanan maçta Türk futbolcu Kerem Demirbay, kadın hakem Bibiana Steinhaus için söylediği "Kadınların futbolda yeri yok" sözünden dolayı 5 maç ceza almıştı

Back