Kadın hakları öylemi ............o neki

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
Bu kızın suçu .... erkeklerle konuşmakmış Bırakın hakkı hukuku Yaşamaya bile kadının hakkı yok yorumu size bırakıyorum ................
''Medine Memi'nin (16) cesedi 2 metrelik bir çukurda elleri bağlı ve oturur vaziyette bulunmuş, Malatya Adli Tıp Morgu'na gönderilmişti. Burada yapılan ilk otopsinin ardından mikroskobik dediğimiz inceleme de tamamlandı. Çıkan sonuç ürpertici. Çünkü elimizdeki verilere göre, vücudunda ciddi darp izine rastlanmayan, kanında uyuşturucu veya zehirli bir madde bulunmayan genç kız elleri bağlı, canlı ve bilinci açıkken gömüldü. Zira genç kızın mide ve ciğerlerinde yoğun toprak olduğu belirlendi.'
'YAZIKLAR OLSUN BÖYLE AİLEYE ANNE BABAYA..Asın kardeşim asın bu canlara kıyanları senağlama

okuduklarıma inanamadım vicdandan yoksun insanlar yuhhhhh diyorum dicek söz bulamıyorum insanlıktan çıkmışlarrrr :bbo:

allah bin türlü cezasını versin bu şerefsizlerin klava:

cinayet işlemeyi de geçtim, bu yaptıkları resmen işkence... ağzıma neler neler geliyor da burada söyleyemem klava:

kadın haklarını bıraktım bir kenara insanlığın i si bile yok bunlarda. böyleleri dünyadan temizlenmeden ne kadın hakkı olur ne de insan hakkı...

yapılanın cahillikle de alakası yok, akılsızlıkla da.. bu tamamen vicdansızlık, insaniyetsizliğin ve caniliğin bir ürünüdür. ama gel gör ki 5 yıl yatar çıkar bunun gibi pislikler. muhteşem adalet sistemimiz sayesinde klava:

inanamıyorum, bu nasıl caniliktir böyle...
Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum, marifet çocuk doğurmak değil, onu adam gibi yetiştirip sahip çıkmatır.
Lanet olsun böyle insanlara...

Bu nasıl bir cahilliktir böyle bu ana babaların hiç mi vicdanları sızlamadı acaba adaletin bunlara en ağır cezasını vermesi gerekir .
Birde ülkemizde kadın hakları derler nerede şimdi göreceğiz bakalım ne ceza alacak bu şerefsizler idam da yokki asıp sallandıracan bir güzel .
İnşallah ömür boyu ceza alırlarda memleket bir pislikten kurtulur

vicdansizlik simdi icleri rahatmi acaba merak ediyorum böyleleri gün yüzü görmemeli

böle anneliğin böyle babalığınn ..............

aynen katılyorum asılmalı b u canilerr sabah oturdum ağladım yaaaaaaaaaaaaa toplumuz nereyeeeee gidiyorrr:jeyyar:

ben o kızın o toprağın altında nasıl can çekişerek öldüğünü düşünüyorum.
diri diri gömülme.. neler yaşamıştır zavallım. canım yaa.
hala idam kalksın diyorlar.
valla bence idam geri gelmeli.
vede ibreti alem için bunu yapanları taksim meydanında sallandırmalı.
bak o zaman töre möre kalıyormu...

Allah belasını versin böyle anne babanın
Diri diri gömülmek ne demek yaa

unıversıte de hukuk hocamız hep derdı Turkıye 'de kanunlar var ama uygulanmıyor dıye.haklıda!
bunlar gıbı serefsızler kac yıl yatar cıkar acaba?
vıcdanıyet töre möre bunlar bos. ınsanın ıcınde Allah korkusu kalmamıs arkadas... soylenecek o kadar sey var kı ama uzulerek baskada bırsey dıyemıyorum malesef....

Daha geçenlerde Van da sanırım 12 yaşında bir kız öğrenci sınıftaki başka bir erkek öğrenciye aşkını ilan eden bir not yazmış öğretmen yakalayıp kızın babasına haber vermiş, kızcağız töre korkusundan intihar etmiş, bunun adı töre değil terör resmen nasıl etkiliyorlar küçücük beyinleri...

Kesinlikle adalet namus indirimi deyip acımayacak bunlara klava:

Anne babası yastığa baş koyunca ne hissediyorlar acaba asıl onları gömmek lazım toprağa kötükedihüso

bunlar anne baba olamaz bizler yavrularımızın gözüne toz kaçar diyerek titrerken şunlarn yaptığına bakın...yuh yani demek az kalıyor

Yaşam hakkı çalınan kadınlar
Diyarbakır’da, son bir yılda 42 kadın “ölüm tehdidi altında olduğu” gerekçesiyle KA-MER’e (Kadın Merkezi) başvurdu...........birde bilinmeyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…