- 6 Ekim 2025
- 9
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi midnightb8
-
Leke değil normal kan yaAdet kanaması gibi mi hafif leke gelebilir normalde
Regl zamanın olmadığına emin misin? Böyle bir kanama olmaması lazımLeke değil normal kan ya
Adet dönemin yakın mıLeke değil normal kan ya
Adet dönemin yakın mı
yakın 3 4 gün varRegl zamanın olmadığına emin misin? Böyle bir kanama olmaması lazım
3 4 gün var regle ama her regl olduğumda bir kaç gün geri çekilebiliyorRegl zamanın olmadığına emin misin? Böyle bir kanama olmaması lazım
Ama adetlerim sancılı geçer sancı hissetmiyorum ve regl kadar kanama yokAdet oldun o zaman
Benim kanamam da uzun sürmüştü arkasından regl olmuştumİlk cinsel ilişki sonrası çok kanamam oldu üstünden 12 saat geçti hala devam ediyor kendiliğinden durur mu?
Geçti mi peki daha sonra internette rahim ağzı yarası falan diyor korkuyorumBenim kanamam da uzun sürmüştü arkasından regl olmuştum
Geçti canım adet bitti kanama da bitti bidaha ilişki yaşayınca da kanama olmamıştıGeçti mi peki daha sonra internette rahim ağzı yarası falan diyor korkuyorum
Peki ne kadar sürdü bir gün oldu benim suanGeçti canım adet bitti kanama da bitti bidaha ilişki yaşayınca da kanama olmamıştı
Aslında durmuş gibiydi peçeteyle silince tekrar geldiPeki ne kadar sürdü bir gün oldu benim suan
Valla üstünden 6 yıl geçti tam şu kadar gün desem yalan olurPeki ne kadar sürdü bir gün oldu benim suan
Anladım teşekkür ederim gene deValla üstünden 6 yıl geçti tam şu kadar gün desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?