Kadın olmak öyle bir şey ki. Bir çok ailede ilk doğumda bir sessizlik olur kız çocuğu doğdu diye.
ne bileyim daha bebekken bile o minicik bedenine göz koyan ş*erefsizler olur.
büyürsün, vücudunu saklamak zorunda kalırsın çünkü sahip olunmak istenilen bir bedenin vardır..
lisede liseli diye tabir edilip cinsellik objesi olarak görülürsün.
üniversitede aç kurt gibi saldırmaya hazır salyalı köpekler cevreler etrafını.
mini giyersen yolda gülersen gömleğinin düğmesi açılırsa bir erkekle konuşursan yollu diye tabir edilir damgayı yersin.
evlenirsin anneyi babayı kayınvalideyi kocayı idare etmeye çalışırsın. hep birşeylerin arasında kalır orta yol bulmaya çalışır gece döner arkanı yine kendi kendine ağlarsın.
çocukların olur onlara koşuşturur akşama kadar yemek bulaşık çamaşır dört döner. 30 yıl sonra ben ne çektim der bi arkasına bakar.
bu kadar emeğin yanına kadın hep ezilir. dövülür. dövülerek öldürülür.
pavyonlara satılabilir. adamlara satılabilir. çünkü savunmasızdır. öyle görülür.
Ki Kadın öyle yüce bi varlıktır ki.. O varlık canından can çıkartır. bir bebek dünyaya getirebilen canlıya nasıl el kaldırılabilir.
ben kaldıramıyorum bunu. kadınların ezilmesini. tecavüz edilmesini. tecavüz eden adamı yaşatmayacaksın o kadar.!
kadın döven zavallıları atacaksın bi hücreye çürüyecekler. Köpekler. sizi doğuranda bir kadın. soysuzlar. v
ben 17 yaşındayım. kim bilir önümde neler var iyi, kötü..
ama bunu sindiremiyorum işte
bi vatan hainlerini bide kadına saygısızlık edenlerin yaşatılmasına karşıyım 
çok yazık
ne bileyim daha bebekken bile o minicik bedenine göz koyan ş*erefsizler olur.
büyürsün, vücudunu saklamak zorunda kalırsın çünkü sahip olunmak istenilen bir bedenin vardır..
lisede liseli diye tabir edilip cinsellik objesi olarak görülürsün.
üniversitede aç kurt gibi saldırmaya hazır salyalı köpekler cevreler etrafını.
mini giyersen yolda gülersen gömleğinin düğmesi açılırsa bir erkekle konuşursan yollu diye tabir edilir damgayı yersin.
evlenirsin anneyi babayı kayınvalideyi kocayı idare etmeye çalışırsın. hep birşeylerin arasında kalır orta yol bulmaya çalışır gece döner arkanı yine kendi kendine ağlarsın.
çocukların olur onlara koşuşturur akşama kadar yemek bulaşık çamaşır dört döner. 30 yıl sonra ben ne çektim der bi arkasına bakar.
bu kadar emeğin yanına kadın hep ezilir. dövülür. dövülerek öldürülür.
pavyonlara satılabilir. adamlara satılabilir. çünkü savunmasızdır. öyle görülür.
Ki Kadın öyle yüce bi varlıktır ki.. O varlık canından can çıkartır. bir bebek dünyaya getirebilen canlıya nasıl el kaldırılabilir.
ben kaldıramıyorum bunu. kadınların ezilmesini. tecavüz edilmesini. tecavüz eden adamı yaşatmayacaksın o kadar.!
kadın döven zavallıları atacaksın bi hücreye çürüyecekler. Köpekler. sizi doğuranda bir kadın. soysuzlar. v

ben 17 yaşındayım. kim bilir önümde neler var iyi, kötü..
ama bunu sindiremiyorum işte

çok yazık