• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kocasının kendisini aldattığını bilmeli mi?

Sema1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
7
0
86
Ankara
Arkadaşlar, iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!!
Arkadaşlar, ne yapmalıyım sizce? Kadınla bir şekilde irtibata geçip ya telefonla ya da mailini bulup maille anlatmalı mıyım olanı biteni? Yoksa öyle sürsün gitsin mi? Muhakkak bana ne, beni ilgilendiren bir durum değil ama.. o adama da güzel bir ders vermek lazım.. bilip de sesimizi çıkarmazsak erkeklere pirim vermiş oluyoruz bence.. kadınlar birlik olmalıyız... Offf kızlar... Ne yapmalı? Akıl verin yalvarıyorum...

gerçekten çok zor bi durum .allah kimsenin başına vermesin.benim çevremde de var malesef böyle bir durum aynı şekilde adam kadınla ilişki içinde bu yetmezmiş gibi adi karı kaba oldum ama ne yapayım aklıma geldikçe sinirleniyorum.ilişki kurduğu adamın karısıylada arkadaşlık kurmuş ve misafir olarak gidip geliyo.bazen bende diyorum söyleyeyim sonra geri adım atıyorum.çünkü bu işi yapanlar yolunu yordamınıda bulur iftira atıyor derde sonra ben kötü olmaktan korkuyorum.
arkadaşım eğer senin dediğin kişinin eşi seni tanımıyorsa bi şekilde onu uyar derim yazık ya karısına.hani tanınmadan irtibat kurup telefonda mesela arasanda desen kocan bu haltları yiyiyo diye kadında anlasa kocasının onu aldattığını.söyle bence haberi olsun belki çok üzülecek yıkılacak ama gerçekleri bilecek en azından
bende bildiğim şeyi çok söylemek istiyorum ama malesef tanış sonra bana ne diye iftira atıyon dese bu sefer ben kötü duruma düşecem .ben korkumdan dolayı söyleyemiyorum.ben onları onlar beni tanımamış olsaydı bi şekilde kadına söylerdim kocasının ne naneler yediğini
yinede gelecek yorumları bekle istersen ona göre hareket edersin.herkes benimle aynı fikirde olurmu bilmiyorum

ne insanlar var ya. Rabbim böyle insanların şerrinden bizleri korusun. Bu konu hakkında bişey diyemiyeceğim. Ama rabbim bu yapılanı gizli bırakmaz bi şekilde çıkar bütün foyası ortaya.

ne insanlar var ya. Rabbim böyle insanların şerrinden bizleri korusun. Bu konu hakkında bişey diyemiyeceğim. Ama rabbim bu yapılanı gizli bırakmaz bi şekilde çıkar bütün foyası ortaya.

aminnn aminnnn aminnnn

inşallah ALLAH dan olurda foyaları çıkar .ALLAH ım bizi doğru yoldan şaşırtmasın .şaşıranlarıda başkasının yuvasıyla oynayanlarıda ıslah etsin :Saruboceq:

cidden sinir oldum..
bir kadının,bir insanın böyle saf yerine konulması...

eğer fırsatın varsa mail at derim..
farklı bir mail adresi aç.
her şeyi ispatları ile yaz.
böyle böyle sadece bilin de...
kadin maile güvenmese eşiyle konuşsa bile belki adam korkar da yapmaz belki..
Allah yardımcısı olsun o kadının.. bilmek hakkı bence..

Arkadaşlar, iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!!
Arkadaşlar, ne yapmalıyım sizce? Kadınla bir şekilde irtibata geçip ya telefonla ya da mailini bulup maille anlatmalı mıyım olanı biteni? Yoksa öyle sürsün gitsin mi? Muhakkak bana ne, beni ilgilendiren bir durum değil ama.. o adama da güzel bir ders vermek lazım.. bilip de sesimizi çıkarmazsak erkeklere pirim vermiş oluyoruz bence.. kadınlar birlik olmalıyız... Offf kızlar... Ne yapmalı? Akıl verin yalvarıyorum...

Peki güzelim sana bir şey sorucam, sen bu adamın yediği haltları nereden biliyorsun. Baksana adamın yaptığı tüm haltları ve çeşitlerini yazmışsın, adam gerine gerine anlatıyor mu işyerinde yoksa bu sadece bir dedikodu mu. Eğer anlatıyorsa zaten çekindiği bir şey yoktur, yok bir dedikoduysa hiç karışma derim.
Ne demişler karı koca ipek araya giren kötü olurmuş.

Bir kerelik bir kacamak degil demekki senelerdir karsini aldatiyor...bu kadinin az bucuk kafasi calisiyorsa zaten tüm bunlardan haberi vardir arkadasim...:delphin:
Belki kabullenmistir belkide kendini kandirarak böyle yasamayi secmistir...bilemeyiz...

Bence hicbirsey yapma:kahve:

O adam eger cidden o yazdiklarini yapiyorsa zaten cezasini er yada gec bulacak...:delphin:

Peki güzelim sana bir şey sorucam, sen bu adamın yediği haltları nereden biliyorsun. Baksana adamın yaptığı tüm haltları ve çeşitlerini yazmışsın, adam gerine gerine anlatıyor mu işyerinde yoksa bu sadece bir dedikodu mu. Eğer anlatıyorsa zaten çekindiği bir şey yoktur, yok bir dedikoduysa hiç karışma derim.
Ne demişler karı koca ipek araya giren kötü olurmuş.

doğru bu kadar ayrıntıyı nasıl bilebilirsinizki
siz bile bu kadar şey biliyorsanız merak etmeyin yakında karısıda uyanır
hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez

Kızlar olayı anlatırken ayrıntıya girip uzatmak istemedim, kısaca özet geçtim konuyu. Adamın yediği her naneyi biliyorum çünkü adam ile benim sözlüm liseden beri arkadaş. Arada beraber takılıyorlar doğal olarak ve erkekler nedense yedikleri haltı övünerek anlatmayı marifet bilirler. Bana da sözlüm anlatıyor olanları. Körle yatan şaşı kalkar diyebilirsiniz şimdi... hani senin sözlün de yapıyorsa filan gibi... Ancak yapacak olsa anlatmaz bana, diğer taraftan çok dikkatliyim merak etmeyin.

Bu kadar olan biteni herkes biliyorsa, karısının da bir şekilde kulağına gitmiştir bence..

Yok kesinlikle karısının haberi yok diyorsan, kadın sana ''ispatla'' derse, ispatlayabilecek misin?

Hadi ispatladın, iş yerindeki o adamın ve diğer kadınların sana tavrı ne olacak bu olaya karıştıktan sonra? Senin anlattığını bilecekler öğrenecekler mutlaka..

Bunları da düşünmen lazım..Yani olaya girdikten sonra, kabak senin başına patlamasın?

Ben bu durumda, karşımdaki kadın eğer yakın bir arkadaşımsa mutlaka uyarır herşeyi anlatırdım ama tanımadığım bir kadına, bu şekilde bir uyarı yapmazdım açıkcası..

canım bence ankesötlü telefondan bir uyarı konuşması yap isim vermeden.kadın ister dikkate alsın ister almasın en azıından farkında değilse biraz daha temkinli yaklaşır kocasına belki ama sen daha da ileri gitme.maille yapma o işi bulurlar kimin attığını eğer araştırmaya kalkarlarsa.sonra senin başın ağrır.

arkadaşlar insan yalanla dolanla onursuz bir şekilde yaşayacağına acıyla ama yalansız bir hayat yaşasın daha iyi bence

biz yıllarca eskı patronum eşine uzulup durduk çalışanlar olarak. ta ki kıbrısta gencecık bır cıtırla otele gırdıgını görunceye kadar kadının. ınsan bunca yıl aldatılıp anlamaz mı? bızım kı anlamış karı koca kendını kandırıyormuş evlıyız dıye. boşa uzulmuşuz yanı.

boşver kuzum doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlar...

ben olsam bi şekilde kadının kulağina su kaçirirdim.kendimi deşifre etmeden.hem varsın deşifre olayım sanki onlara mı kaldım bana karşı olurlarsa da olsunlar.Gıcık oldum adama

ne iğrenç bişey bu ya..
kadına acıdım valla..
gerçi bizde bilmiyrouzki eşimiz bizi aldatıyomu..aldatmıyomu??
allah bilir ama ben hep diyorum eğer aldatıyasa eve gelmek ona nasip olmasın diye..
neyse konuya gelelim..tanıyor olsan gidip konuşsan iyi olur bilmeli dicem ama tanımıyorsunda sana nasıl inanırki..
bide suçlu durumuna düşmeyesin belli olmuyo böyle durumlar..

Back
X