Kadın Milli Futbol Takımı'nın 8'i erkek!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İran Kadın Milli Takımı'nın 8'i erkek!

2 Ekim 2015
14
    • -
    • A
    • +
İran Kadın Milli Futbol Takımı'nda oynayan 8 oyuncunun aslında erkek olduğu iddia edildi.
İngiliz Telegraph gazetesine göre, İran Futbol Federasyonu hakkında takımda cinsiyet değiştirme operasyonu olmamış erkek oyuncular oynattığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

İran Futbol Ligi'ne yakın bir kaynak, oyuncuların takıma girerken erkek olduğunun herkes tarafından bilindiğini söyledi.

Erkek oyuncuların cinsiyet değiştirme operasyonu yaptıracağı iddia edildi.

İslami kurallara göre yönetilen İran'da erkeklerin cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesinin önüde bir engel bulunmuyor. (Cumhuriyet)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/fut...sgm_source=30213350&_sgm_action=Click-Dynamic

bunların erkek olduğu zaten belli yaw, ayrıca herşeyin yasak olduğu iranda cinsiyet değiştirme operasyonun serbest olmasıda ilginçmiş

ben erkek ve kadınları ayıramadım hepsi erkek gibi

4 numara kadın yani açık mesela

yalnız kimisinin memesi var kimisinin yok

inPaylaşın
İran Ulusal Kadın Futbol Takımı’nın dört oyuncusu, cinsiyet testinden geçememesi üzerine geçici olarak diskalifiye edildi.

Ülke karmasının aynı zamanda en iyi oyuncuları arasında gösterilen 4 üyesi, cinsiyet değiştirmek için bıçak altına yatmayı planlayan erkekler olduğu ortaya çıktı. Evlilik öncesi cinsel birlikteliğin ve eşcinselliğin Şeriat kanunlarına göre yasak olduğu İran’da, cinsiyet değiştirmek ise kanunen serbest. Bu oyuncular da ancak cinsiyet değiştirdikten sonra kadın futbol müsabakalarına katılma hakkını elde edecek.

Rusya'nın Sesi Radyosu'nda yer alan ahbere göre, yaşanan gelişmelerin ardında İran Futbol Federasyonu, kulüplerin oyuncularla kontrat imzalamadan önce cinsiyet testi yapma zorunluluğu getirdi.

İran Futbol Federasyonu Sağlık Komisyonu Başkanı Ahmed Haşemian, “Bu kişiler ameliyat yoluyla sorunlarını çözebileceklerse ve ilgili tıbbi göstergelere uyacaklarsa kadın futbolu müsabakalarına katılma fırsatları olacak.” dedi.

Bir tanesini kadına benzetemedim

haberde kadınlara işaret koyaydılar iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…