Çalış para kazan,ev işleriyle ilgilen,çocukla ilgilen kadınlık vazifeni yap.Çok sıkıldım bunaldım artık.Neden tüm yük biz çalışan bayanların üzerinde ya.Çalışmaktan şikayetçi değilim bekarlığımdan beri çalışıyorum.O zamanlar tabi geçim derdi vs. yoktu.Her istediğimi alıyor para bile biriktiriyordum.Ama evlendik ne oldu.Elde avuçta bişey kalmadı.Gider çok yetişmiyor.İstediğim birşeyi alırken düşünür oldum alamaz oldum.Aybaşında para geliyor ertesi gün bitiyor.Neden kocamın yüzünden hep.Kendisi mühendis istese çok güzel işler bulur evi kendi başına idare eder.Ama o ne yapıyor.Eniştesinin işyerinde çalışmaya 1500 e talim etmeye devam ediyor.Bu zamanda bu maaş nedir ki?Ev mi geçindirilir bu parayla.Ev kredisi araba kredisi kredi kartı vs.Gelir gideri karşılamıyorki.Bin defa anlattım.Çocuğumuz 4 yaşında masraflar artıyor yakında kreşe gidecek.Şu işini değiştir.Tamam diyor hala duruyor.6 yıl oldu evleneli bunaldım artık.Ne kıymetli işi varmış ya.Bana güveniyor resmen.Ben oğlum doğduktan sonra 1 yıl çalışmadım.3 yaşına gelene kadarda çalışmaya niyetim yoktu.Bana durduk yere iş buldu.Bir de ben seni zorlamıyorum.Sigortan için çalışmanı istiyorum.İstemezsen çalışma diyor.
Neyse ben o işte hala devam ediyorum çalışıyorum.Ama kendisi hala bir atılım yapmıyor.Sıkıntıyı çekiyor yinede işini bırakmıyor.Ne kıymetli işi varmış.Yüksek maaş alsa neyse o da yok.Hatta düzenli bile alamıyor maaşını.Ben 1000 lira alıyorum 700 ünü ona veriyorum.Deliricem yakında.Bu kadarda olmaz ya.Ben çalışmasam ne yapacak çok merak ediyorum.İnsan karısından para almaya utanır benim bildiğim ama bunda utanma falan yok.Tamam hayat müşterek ama sende bişeyler yap hayat kalitesini artırmak için.Yok ben kadınmıyım erkekmiyim bilmiyorum.Evin geçimini erkek sağlar.Bayan her zaman para vermek zorunda değildir ya.Bıktım usandım ağlamak istiyorum.:2:
Neyse ben o işte hala devam ediyorum çalışıyorum.Ama kendisi hala bir atılım yapmıyor.Sıkıntıyı çekiyor yinede işini bırakmıyor.Ne kıymetli işi varmış.Yüksek maaş alsa neyse o da yok.Hatta düzenli bile alamıyor maaşını.Ben 1000 lira alıyorum 700 ünü ona veriyorum.Deliricem yakında.Bu kadarda olmaz ya.Ben çalışmasam ne yapacak çok merak ediyorum.İnsan karısından para almaya utanır benim bildiğim ama bunda utanma falan yok.Tamam hayat müşterek ama sende bişeyler yap hayat kalitesini artırmak için.Yok ben kadınmıyım erkekmiyim bilmiyorum.Evin geçimini erkek sağlar.Bayan her zaman para vermek zorunda değildir ya.Bıktım usandım ağlamak istiyorum.:2: